Banner Before Header

Suomen UFC-toivo ei vielä saa suurta tilaisuuttaan – kolme nimeä mukaan Manchesterin huippuiltaan

SuomalaisVapaaottelijat Jesse Urholin, Aleksi Mäntykivi ja Edward Walls pääsevät kamppailemaan Cage Warriorsin illoissa 1. ja 2. huhtikuuta Manchesterissa, brittipromootio tiedotti perjantaina.

Kiinnostavin on Urholinin, 32, ottelu. Porilainen lukkopainitaituri on voittanut vapaaottelu-uransa kaikki kahdeksan kamppailua. Häntä pidetään hyvin potentiaalisena ottelijana myös huippuorganisaatio UFC:hen. UFC-saumoja parantaisi kovasti mestaruusvyön voittaminen Cage Warriorsissa.

Välisarjassa kisaavan Urholinin huhtikuinen vastustaja ei ole vielä tiedossa. Cage Warriorsin välisarjan mestaruusvyö on vapaana, mutta Ilta-Sanomien tietojen mukaan Urholinin seuraavaa ottelua ei käydä vielä mestaruudesta. Sen sijaan promootio todennäköisesti listaa huhtikuussa kahdeksan parasta välisarjalaistaan järjestykseen.

Urholin on voittanut näyttävästi molemmat ottelunsa Cage Warriorsissa.

Mäntykivellä ja Wallsilla takana on sen sijaan kaksi peräkkäistä tappiota brittijärjestäjän illoissa. Mäntykivi (ammattilaisuralla 13 voittoa ja 7 tappiota) ottelee välisarjassa ja Walls (10-7) höyhensarjassa. Heidän vastustajansa julkistetaan myös myöhemmin.

Cage Warriorsia pidetään vapaaottelumaailman hierarkiassa merkittävänä ponnahduslautana kohti isompia promootioita. Britti-illoista on vuosien saatossa noussut paljon lahjakkaita urheilijoita UFC:hen.

Source Link is.fi