Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ab73661e9d1087875a601b5d1202bf06, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suora lähetys kello 10.30: Selviääkö totuus Estonian hylyn vaurioista – IS seuraa – Uutisalue

Suora lähetys kello 10.30: Selviääkö totuus Estonian hylyn vaurioista – IS seuraa

Tiistaina julkaistaan uutta tietoa matkustajalaiva Estonian hylyn vaurioista.

Viron ja Ruotsin onnettomuustutkintaviranomaiset kertovat tutkimusten alustavista tuloksista tiistaina Tallinnassa. ISTV näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä kello 10.30. Tilaisuudesta tehdään myös hetki hetkeltä -seuranta, joka näkyy alempana.

Ruotsi ja Viro ryhtyivät uusiin tutkimuksiin Estonian hylyllä sen jälkeen, kun itsenäinen tutkimusryhmä julkaisi reilu vuosi sitten videomateriaalia hylyn vaurioista.

Dokumentissa nostettiin esiin hylyn kyljessä oleva reikä, ja spekulaatiot matkustajalaivan uppoamiseen johtaneista syistä kiihtyivät.

Aikaisemman tutkinnan perusteella uppoamisen syy on ollut irti repeytynyt keulavisiiri ja sen seurauksena autokannelle tulvinut vesi.

Estonia upposi kovassa aallokossa 28. syyskuuta 1994. Laiva oli matkalla Tallinnasta Tukholmaan. Onnettomuudessa kuoli 852 ihmistä.

Source Link is.fi