Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2efef9a85b02051719ab096450719e2b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Surmaajan hirvittävät teot paljastuivat palavasta talosta New Yorkissa – Uutisalue

Surmaajan hirvittävät teot paljastuivat palavasta talosta New Yorkissa

Veriteko paljastui varhain sunnuntaiaamuna soitetusta hätäpuhelusta.

Neljä ihmistä kuoli puukotuksessa New Yorkin Queensissä, BBC uutisoi.

Lisäksi kolme loukkaantui puukotuksen yhteydessä.

Poliisi kutsuttiin varhain sunnuntaiaamuna Far Rockawayn naapurustoon, jossa virkavalta löysi uhrit talosta, joka oli sytytetty palamaan. Puukotuksesta epäilty mies puukotti kahta poliisia ennen kuin toinen loukkaantuneista poliiseista ampui hänet.

Epäilty mies vietiin sairaalaan, mutta hänet julistettiin siellä kuolleeksi.

Lehdistötilaisuudessa poliisi kertoi, että hätänumeroon oli soitettu kello 5.10 paikallista aikaa. Puhelussa ”nuori naissoittaja kertoi, että hänen serkkunsa tappaa hänen perheenjäseniään,” New Yorkin poliisin NYPD:n edustaja Jeffrey Maddrey sanoi lehdistötilaisuudessa.

Virkavaltaa tapahtumapaikalla New Yorkin Queensissä. Kuva: Zumapress / MVPhotos

Poliisi sulki tapahtumapaikan. Kuva: Zumapress / MVPhotos

Alueella partioineet poliisit vastasivat hälytykseen ja lähestyivät miestä, joka oli poistumassa kiinteistöstä matkalaukun kanssa. 38-vuotias mies viilsi kahta poliisia keittiöveitsellä, ABC7 kertoo.

Asunnon ulkopuolelta löytyi 11-vuotias tyttö, joka kuljetettiin sairaalaan. Tyttö kuoli kuitenkin vammoihinsa.

Poliisin mukaan puukotuksesta epäilty mies oli sytyttänyt asunnon sohvan tuleen, minkä takia he eivät päässeet asuntoon ennen palokunnan saapumista paikalle.

Kun palo oli sammutettu, asunnon sisältä löytyi vielä kolme ihmistä puukotettuna: 12-vuotias poika, 44-vuotias nainen ja 30-vuotias mies. Useita kertoja puukotettu 61-vuotias nainen vietiin sairaalaan ja hänen tilaansa on kuvailtu kriittiseksi.

Veriteko paljastui varhain sunnuntaiaamuna soitetusta hätäpuhelusta. Kuva: Zumapress / MVPhotos

Source Link is.fi