Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_eeb0a9d120c34b4350ba5e5fa9b18a88, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Susijengin Edon Maxhuni siirtyy Saksan Bundes­liigaan – tarjouksia sateli eri puolilta Eurooppaa – Uutisalue

Susijengin Edon Maxhuni siirtyy Saksan Bundes­liigaan – tarjouksia sateli eri puolilta Eurooppaa

Suomen miesten koripallomaajoukkueen pelinjohtaja Edon Maxhuni siirtyy Saksan Bundesliigassa pelaavan Crailsheim Merlinsin riveihin.

Maxhuni, 24, voitti viime kaudella Hollannin mestaruuden Den Boschissa ja onnistui maajoukkuepaidassa, kun Susijengi eteni syyskuun alkupuolella EM-puolivälieriin.

– Tuossa oli tarjolla Italiaa, Kroatiaa ja paljon ”melkein-diilejä”, mutta nyt kesän jälkeen voin sanoa, että oli kaiken arvoista odottaa Crailsheimia ja Bundesliigaa, Maxhuni myhäili Koripalloliiton tiedotteessa.

– Uskoin, että EM-kisoissa pelaaminen maailman parhaita pelaajia vastaan näyttäisi valmentajille ja scouteille, millä tasolla pystyn kilpailemaan ja pelaamaan voitosta.

Suomalaisvalmentaja Tuomas Iisalo luotsasi Crailsheimia 2016–2021, ja seura nousi tuona aikana toiselta sarjatasolta Bundesliiga-kärjen haastajaksi. Viime kaudella joukkue ylsi hopealle Saksan cupissa.

Source Link is.fi