Banner Before Header

Suuri poliisioperaatio käynnissä Länsi-Tukholmassa – kaksi lasta loukkaantunut vakavasti

Länsi-Tukholmassa Hässelbyn alueella on käynnissä suuri poliisioperaatio, kertoo Expressen. Lehden tietojen mukaan kaksi alle kymmenenvuotiasta lasta on löydetty vakavasti loukkaantuneina asuinrakennuksen pihalta. Lehden mukaan ohikulkija löysi lapset. Poliisi sai hälytyksen kello 21.46 paikallista aikaa.

Rakennuksen sisältä on löydetty loukkaantunut 45-vuotias mies. Miestä epäillään Expressenin tietojen mukaan lasten vahingoittamisesta ja hänet on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä. Myös yksi nainen on pidätetty tapaukseen liittyen.

Poliisi on vahvistanut, että kaksi lasta on loukkaantunut. Tukholman poliisin tiedottaja Helena Boström kertoi Aftonbladetille, että poliisi on aloittanut esitutkinnan murhan yrityksestä.

– Kaksi alle 10-vuotiasta lasta on loukkaantunut vakavasti. Epäilemme, että he ovat pudonneet korkealta asunnosta. Emme voi sulkea pois sitä, että taustalla on rikos, hän sanoi.

Poliisi on myös vahvistanut, että kaksi henkilöä on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä. Poliisi ei kommentoi tapausta tässä vaiheessa tarkemmin.

Lapset on viety sairaalaan pelastushelikoptereilla. Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi epäilee heidän pudonneen parvekkeelta.

Source Link is.fi