Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3f9ac0d063eea5c868d3903c4fc74dd7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suuri teltta romahtanut Natural High Healing -festivaaleilla Uudessa­kaupungissa – Uutisalue

Suuri teltta romahtanut Natural High Healing -festivaaleilla Uudessa­kaupungissa

Suurikokoinen teltta on romahtanut kovassa tuulessa Uudessakaupungissa järjestettävillä Natural High Healing -festivaaleilla lauantaina.

Saana Tyni kertoo sisarensa ja muutaman ystävänsä olleen paikalla. Kolmikko puhui keskenään videopuhelua, ja alueella olleet kertoivat myrskytuulten riepotelleen ihmisten yksityistelttoja.

Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Myös suuri alueelle pystytetty teltta, jonka sisällä oli Tynin mukaan paljon ihmisiä tekemässä meditaatioharjoituksia, sai osansa tuulista. Rautatangoin tuettu teltta romahti ja osa ihmisistä jäi sen alle.

Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kerrotaan, että tilanteessa vältyttiin henkilövahingoilta.

– Paikalla on tällä hetkellä yksi ambulanssi ja yksi pelastuslaitoksen yksikkö, joita on ohjeistettu varmistamaan, että toinen alueella oleva teltta pysyy pystyssä. Paikan päällä arvioidaan, onko teltta syytä purkaa varmuuden vuoksi, pelastuslaitokselta sanotaan.

Tynin sisaren mukaan teltta oli noussut onnettomuudessa ensin ilmaan ja osa ihmisistä oli päässyt juoksemaan sen alta pois.

Natural High Healing -festivaali on hyvinvointifestivaalien pioneerina tunnettu tapahtuma, joka on järjestetty jo 10 vuoden ajan. Festivaalikävijät pääsevät muun muassa osallistumaan erilaisiin työpajoihin ja kuuntelemaan musiikkia.

Source Link is.fi