Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_baafea2272032cfeeb193b1118057a47, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SVT: Matka­toimisto Detur tiedotti peruvansa loppu­vuoden charter­matkat – Uutisalue

SVT: Matka­toimisto Detur tiedotti peruvansa loppu­vuoden charter­matkat

Ruotsalainen matkatoimisto Detur tiedottaa keskeyttävänsä toimintojaan ja peruvansa kaikki loppuvuoden chartermatkat, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.

Tiedotteen mukaan yritys aloittaa pääomapohjan vahvistamisen ja yritysorganisaation uudelleenjärjestelyt. Tämän vuoksi yritys kertoo keskeyttävänsä operationaalisen ja tuotannollisen toimintansa ja että loppuvuoden charterkausi on peruttu.

Deturin pohjoismaisilla asiakkailla on kerrottu viime päivinä olleen ongelmia matkatoimiston kanssa. Turkkiin matkanneille asiakkaille on tiettävästi annettu kehotuksia maksaa majoituksesta itse, vaikka he ovat jo maksaneet hotellin osana matkapakettia.

Detur kiistää tiedotteessa, että yritys olisi jättänyt maksamatta asiakkaidensa majoituksesta majoittajille.

Detur on järjestänyt matkoja Turkin lisäksi myös Kreikkaan Rodokselle ja Kreetalle sekä Espanjaan Gran Canarialle.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) kertoi torstaina selvittävänsä julkisuudessa olleita Deturin ongelmia yhdessä pohjoismaisten viranomaisten kanssa. KKV on pyytänyt Deturilta selvitystä tilanteesta välittömästi.

KKV:n mukaan matkailijoiden tai pian matkalle lähtevien kannattaa odotella lisätietoja. KKV kertoo verkkosivuillaan tilanteesta heti lisää, kun tarkempia tietoja on saatavilla.

Detur ei vastannut torstaina STT:n yhteydenottopyyntöön.

Source Link is.fi