Syke-elokuva oli viikonlopun ylivoimaisesti katsotuin elokuva – ohitti katsojaluvuillaan jopa uusimman Bondin

Kauan odotettu Syke-elokuva: Hätätila laskeutui elokuvateattereihin viime viikonloppuna ja otti heti paikkansa viikonvaihteen ylivoimaisesti katsotuimpana elokuvana. Jopa pitkään elokuvien kärkipaikkaa hallinnut uusin James Bond, 007 No Time to Die, sai väistyä suomalaisen sairaalaelokuvan tieltä.

Nelosen tuoreen tiedotteen mukaan Syke-elokuva keräsi avausviikonloppunaan yhteensä yli 28 000 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan lukien Syke-elokuvan on nähnyt jo lähes 35 000 katsojaa.

– Syke-fanit ottivat Syke-elokuvan omakseen ja siitä tuli viikonlopun ylivoimaisesti katsotuin elokuva. Hätätila syrjäytti Bondin ykköspaikalta ja jätti Marvelin Eternals-elokuvan kauaksi taakseen. On hienoa, että kotimainen elokuva tuo taas ihmiset teattereihin. Elokuva saa varmasti myös ihmiset, jotka eivät ole seuranneet sarjaa, liikkeelle ympäri Suomen, kertoo Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi tiedotteessa.

Riku Nieminen on yksi Syke-elokuvan päätähdistä.

Nelosen mukaan Syke-sarjalla on suuri fanikunta, joka on antanut elokuvasta valtavasti positiivista palautetta Sykkeen somekanavissa. Elokuvassa nähdään sarjan kaikki alkuperäishahmot, mitä fanit ovat kiitelleet laajasti.

Elokuva on sarjasta itsenäinen tarina ja myös he, jotka eivät ole sarjaa aikaisemmin seuranneet, ovat somepalautteen perusteella viihtyneet hyvin elokuvan parissa, tiedotteessa sanotaan.

Syke-elokuva: Hätätilan rooleissa nähdään muun muassa Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Leena Pöysti, Lena Meriläinen, Matti Ristinen, Sebastian Rejman ja Antti Luusuaniemi.

Elokuvan on ohjannut myös Syke-sarjaa ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa. Levittäjänä toimii Nelonen Media. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.