Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_60da53cbda06f79e9078bae96d90a974, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Syy Travis Barkerin sairaala­reissulle selvisi – perheen mukaan syynä aikaisemmin tehty toimenpide – Uutisalue

Syy Travis Barkerin sairaala­reissulle selvisi – perheen mukaan syynä aikaisemmin tehty toimenpide

BLINK 182 -yhtyeen rumpalina ja tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin aviomiehenä tunnettu Travis Baker, 46, vietiin tiistaiaamuna kiireellisesti sairaalaan. Nyt TMZ-sivusto kertoo syyksi ärhäkän haimatulehduksen.

Sivuston mukaan useat perheelle läheiset lähteet ovat kertoneet, että lääkärit uskovat haimatulehduksen johtuvan muusikolle hiljattain tehdystä paksusuolen tähystyksestä.

Travis Barker kärsi lähteiden mukaan hankalasta haimatulehduksesta.

Tarkkoja oireita, joiden vuoksi Barker sairaalaan kiidätettiin, ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta Terveyskirjaston mukaan yleisiä oireita ovat voimakas vatsakipu, oksentelu sekä pahoinvointi.

Alun perin Barker oli viety tiistaiaamuna hänen ja Kardashianin kodin läheiseen West Hills -sairaalaan, mistä hänet oli täytynyt siirtää ambulanssilla Cedars Sinai Medical Centeriin. Myös Kardashian oli miehensä mukana sairaalassa.

Sairastumishuhut saivat tiistaina vielä aivan uuden ulottuvuuden, kun Barker julkaisi Twitter-tilillään melko mystisen päivityksen, jossa hän sanoi vain ”Jumala pelasta minut”. Monet tulkitsivat julkaisun olevan merkki mahdollisesta vakavasta sairastumisesta.

Myös Barkerin 16-vuotias tytär Alabama julkaisi Instagramin tarinat-osiossaan kuvan, jossa pyysi seuraajiaan rukoilemaan isänsä puolesta.

Artikkelia muokattu 29.6.2022 kello 23.11: Täsmennetty artikkeliin, että Barkerin perheelle läheiset lähteet ovat sanoneet haimatulehduksen johtuvan paksusuolen tähystyksestä.

Source Link is.fi