Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fc3e264f5927f38bfd1b40d8f50df4fb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tähtisade­tikku oli aiheuttaa murhe­näytelmän Espoossa – ”Jos myöhemmin sinne olisi tultu, olisi ollut aineksia koko talon menoon” – Uutisalue

Tähtisade­tikku oli aiheuttaa murhe­näytelmän Espoossa – ”Jos myöhemmin sinne olisi tultu, olisi ollut aineksia koko talon menoon”

Terassille ripustettu tähtisadetikku uhkasi sytyttää neljän asunnon rivitalon tuleen Espoon Lippajärvellä.

Asukas oli ripustanut tähtisadetikun roikkumaan rivitalon terassille ja mennyt asuntoon sisälle. Naapuri oli huomannut, että terassilla palaa.

– Tikku oli ilmeisesti tippunut, sytyttänyt grillin pressun ja muuta irtaimistoa sekä terassin laudoituksen. Tuli oli etenemässä kohti talon yläpohjaa, päivystävä palomestari kertoo.

Asukas oli yrittänyt itse sammuttaa paloa sammutuspeitteellä. Tuli oli tuossa vaiheessa jo niin laajalle levinnyt, ettei miehen sammutusyritys onnistunut.

Palomestarin mukaan mittavilta vahingoilta säästyttiin lähistöllä olleen ambulanssin ansiosta.

– Onni onnettomuudessa siinä sattui olemaan ambulanssi lähistöllä vapaana. He saivat jauhesammuttimella palon rajattua niin, ettei palo edennyt pidemmälle.

Palomestarin mukaan onnettomuus oli muutamista minuuteista kiinni.

– Jos myöhemmin sinne olisi tultu, olisi ollut aineksia koko talon menoon. Hyvä alkusammutus pelasti.

Rivitalo säästyi palolta ja asukkaat pääsivät sisälle.

Source Link is.fi