Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f9d019f3bde779936431e9532c4c8176, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tältä näyttää, kun Patrik Laine pelaa pesäpalloa – kunnari jäi tekemättä yhdestä syystä – Uutisalue

Tältä näyttää, kun Patrik Laine pelaa pesäpalloa – kunnari jäi tekemättä yhdestä syystä

Tampere

Neljän vuoden jatkosopimuksen juuri Columbuksen NHL-joukkueen kanssa tehnyt Patrik Laine otti perjantaina tuntumaa lajiin, jota hän on pelannut viimeksi kouluaikoina.

Laine on ollut tuttu näky Manse PP:n kotiotteluissa. Perjantaina hän pääsi kokeilemaan taitojaan samalla kentällä hyväntekeväisyysottelussa.

Tavoite asetettiin heti korkealle.

– Pesis on mahtava laji. Olen viimeksi pelannut sitä koulussa, mutta kun tarjoutui mahdollisuus tällaiseen hyväntekeväisyysotteluun, niin innolla lähdin mukaan.

– Mutta jos ei tule juoksuja, niin sitten ei tehdä haastattelua pelin jälkeen, Laine naureskeli.

Patrik Laine pelasi myös ulkokentällä.

Heti ensimmäinen lyöntivuoro näytti millaisesta mailataiturista on kyse. Kahdella eri lyönnillä kaksi lyötyä juoksua.

Ja jatkoa seurasi. Mies paukutti kaikkiaan seitsemän juoksua vastustamattomilla lyönneillä. Siinä kylkiäisenä hän meni joka kerta kentälle ja toi neljä juoksua.

Kahdesti pallo meni takaa niin pitkälle läpi, että Laine olisi voinut lönkytellä kunnarit, mutta tyytyi jäämään kakkospesälle.

– Oli tänään jo kahdet treenit alla, niin en viitsinyt turhaan revitellä, Laine naureskeli.

Katso oheiselta videolta kun Laine tekee tuhojaan mailanvarressa.

Source Link is.fi