Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_66eb04ad44a58705082d843ac4a5537f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tämä mies isännöi ensi kaudella F1-lähetyksiä Suomessa – myös Mervi Kallio mukaan Viaplayn tiimiin – Uutisalue

Tämä mies isännöi ensi kaudella F1-lähetyksiä Suomessa – myös Mervi Kallio mukaan Viaplayn tiimiin

Formula ykkösten MM-sarja astuu uuteen aikakauteen merkittävien autoihin liittyvien sääntömuutosten takia.

Suomessa kausi 2022 on erityinen myös televisioinnin osalta: yli 25 vuotta MM-sarjaa esittänyt MTV menetti lähetysoikeudet NENT Groupille. F1-sarja nähdään ainakin kolmen kauden ajan V Sportin kanavilla ja Viaplayssa.

Yhtiö julkistaa F1-tiiminsä ensi viikon keskiviikkona.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan uuden tv-tiimin studioisännäksi on kiinnitetty Iiro Harjula, joka on aiemmin tunnettu pitkälti jääkiekkolähetyksistä niin nykyisen työnantajansa kanavilla kuin aiemmin Urhotv:llä ja Nelosella.

Toimittaja Mervi Kallio, joka kertoi joulukuussa jättävänsä MTV:n, siirtyy Viaplayn ja V Sportin varikkoreportteriksi.

C Moren kanavilta niin ikään tunnetut asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen ovat myös tyrkyllä uuteen tuotantoon – samoin kuin entinen F1-kuski Heikki Kovalainen.

C Morella F1-tapahtumat vuodesta 2017 selostanut Niki Juusela kommentoi tulevaisuuttaan joulukuussa arvoituksellisesti muttei kiistänyt jatkavansa F1-sarjan parissa:

– En vielä tiedä (suunnitelmista). Nyt odotellaan joulua. Katsellaan rauhassa, mitä tulevaisuus pitää sisällään, Juusela kommentoi IS:lle.

Aiemmin NENT Group on jo kertonut palkanneensa asiantuntijoikseen Mika Häkkisen ja David Coulthardin.

Lue lisää: Mervi Kallio lähtee MTV:ltä

Lue lisää: Kuka selostaa F1-sarjaa Suomessa ensi kaudella? Matti Kyllönen, 72, kertoo omasta roolistaan

Lue lisää: Virpi Sarasvuo yllättyi Viaplayn hiihtostudion kulisseissa – selostajalegenda Matti Kyllönen, 72, puuhaili odottamattomassa roolissa

Nent Group aloittaa F1-sarjan näyttämisen ensi vuonna myös Hollannissa, joka juhli joulukuussa historiansa ensimmäistä maailmanmestaria Max Verstappenia.

Esimerkiksi Coulthardia ja Häkkistä kuullaan myös Hollannin tv-lähetyksissä.

Viaplay aloittaa maassa maaliskuun alussa tarjoten muun muassa jalkapallon miesten Bundesliigaa, tv-sarjoja ja elokuvia. Ensi kaudesta alkaen myös Valioliiga tulee osaksi Hollannin Viaplayn ohjelmistoa.

Hollannissa palvelun hinta on 13,99 euroa per kuukausi. Suomessa Elisa Viihde Viaplayn Total-paketti, joka sisältää myös mm. talviurheilua on hinnaltaan 34,99 kuussa.

Source Link is.fi