Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7ad1ad5a86f4b9c44290dacfcdb3b389, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

”Tämä on syvältä” – katso kuinka St. Louis iski kahdesti viimeisellä minuutilla, suomalaispakkien jäähyt kostautuivat karulla tavalla – Uutisalue

St. Louis Bluesista tuli yön kierroksella jääkiekon NHL-historian 11:s joukkue, joka on noussut kolmannen erän viimeisellä minuutilla tappioasemasta voittoon. St. Louis nousi dramaattisesti voittoon Dallas Starsista, kun Blues juhli kotonaan 2–1-voittoa.

Dallas johti ottelua 1–0 vielä aivan kolmannen erän lopussa, mutta kotijoukkue St. Louis Blues nousi rinnalle ja ohi kahdella viimeisen minuutin ylivoimamaalilla. Ryan O’Reillyn 1–1-tasoituksen aikana jäähypenkillä istui Stars-puolustaja Jani Hakanpää ja Jordan Kyroun 2–1-voittomaalin aikana rangaistusaitiossa oli Dallas-pakki Miro Heiskanen.

O’Reillyn 1–1-tasoitus syntyi ajassa 59.13 Hakanpään koukkaamisjäähyn aikana ja Kyrou maalasi ajassa 59.31 Heiskasen huitomisrangaistuksen aikana.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso Bluesin molemmat maalit.

Kyroun voitto-osumassa oli hieman onneakin mukana, sillä kanadalaishyökkääjä käänsi kiekon kohti maalia ja Hakanpää ohjasi sen omaan maaliin.

– Tällaista ei tapahdu turhan usein. Oli mukavaa olla mukana tällaisessa voitossa, ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Kyrou totesi lehdistötilaisuudessa.

1–1-tasoituksen tehnyt O’Reilly myönsi, että joukkueella oli myös onnea matkassa.

– Se oli onnekas pomppu. Jäällä oli täysi kaaos ja kroppia oli joka paikassa.

Heiskanen kirjasi kamppailusta yhden syöttöpisteen, kun hän oli toisessa erässä Jason Robertsonin 1–0-johto-osuman toinen syöttäjä.

– Tämä on turhauttavaa. Mielestäni pelasimme hyvin, ja meidän tulee jatkaa niin, Heiskanen totesi.

Suomalaispuolustajan oli vaikea sulattaa pelin lopussa saamaansa jäähyä.

– Se oli todella huono tuomio, sillä minua yritettiin kampata kulmassa juuri ennen tuota tuomiota. Ehkä huitaisin siinä, mutta se oli selvä kampitus ennen sitä. Tämä on syvältä.

Dallasin päävalmentaja Rick Bownes raivosi vaihtoaitiossa ottelun viimeisillä hetkillä, mutta rauhoittui myöhemmin.

– Pelasimme aikamoisen jääkiekko-ottelun – olisimme ansainneet enemmän. Olimme hieman väsyneitä ottelun lopussa, Bowness mietti.

Dallas pelasi myös edellisenä iltana, kun joukkue nousi 0–2-tappioasemasta 3–2-voittoon Pittsburghia vastaan.