Banner Before Header

Tänään tv:ssä: Natalie, 24, on saanut parhaimmillaan yli 60 orgasmia yhden illan aikana

Kymmeniä orgasmeja saavat naiset kertovat elämästään 4D: Elämäni on yhtä orgasmia -dokumentissa.

Moninkertaisia orgasmeja saavia naisia tutkitaan ensimmäistä kertaa tieteilijöiden toimesta. Se tiedetään, että naisen saadessa orgasmin hänen aivoistaan aktivoituu jopa 30 eri aluetta – mukaan lukien tunne-, tyytyväisyys- ja onnellisuusalueet.

Tutkittavaksi on ilmoittautunut rohkeita vapaaehtoisia, joiden aivotoimintaa ja hormoneja tutkitaan kiihottumisen ja orgasmin aikana ja sen jälkeen. Tarkoituksena on selvittää, ovatko nämä naiset jollakin tapaa ainutlaatuisia, vai onko superorgasmi mahdollinen kaikille.

Yksi superorgasmeja tutkivaan testiin osallistuva on 24-vuotias biseksuaali Natalie, jonka superorgasmit ovat tohtori Riegerin tutkimusryhmän vahvimpia.

– Enimmillään olen saanut varmaankin yli 60 orgasmia yhden illan aikana, Natalie kertoo.

Keskimäärin tutun kumppanin kanssa Natalie saa 20–30 orgasmia. Natalie uskoo, että avoin lähestyminen seksiin mahdollistaa hänen superorgasminsa.

Rakkaushormoni oksitosiinilla voi olla yhtenä osatekijänä superorgasmeissa. Kuvituskuva.

Orgasmejaan kuvailee myös 28-vuotias lontoolainen Jannette.

– Kun saan superorgasmin, se tuntuu kestävän ikuisesti. Se ei vaan lopu. Sain ensimmäisen superorgasmin poikaystäväni kanssa. En tiennyt, mitä orgasmi tarkoitti, enkä että nainen voi tuntea sellaista. Minusta tuntui, että elämä imettiin minusta ulos, Jannette kertoo.

– Harrastan paljon sooloseksiä. Hankin ensimmäisen vibraattorini noin 18-vuotiaana ja silloin koko maailmani muuttui. Se oli siinä, Jannette jatkaa.

Superorgasmeja saavien naisten fysiologisia reaktioita tutkitaan dokumentissa monin tavoin. Käy ilmi, että superorgastiset naiset kiihottuivat muita helpommin ja nopeammin, minkä lisäksi rakkaushormoni oksitosiini voi tarjota yhden selityksen superorgasmeille.

4D: Elämäni on yhtä orgasmia Nelosella keskiviikkona 16.2. klo 00.05. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi