Banner Before Header

Tanskan prinsessa Isabella täytti 15 vuotta – tuoreet kuvat ihastuttavat somessa: ”Todella tyrmäävä”

Tanskan kruununprinssi Frederikin ja kruununprinsessa Maryn tytär prinsessa Isabella täytti torstaina 15 vuotta. Hovi juhlisti nuoren kuninkaallisen merkkipäivää julkaisemalla hänestä tuoreita kuvia virallisella Instagram-tilillään.

– Prinsessa juhlii syntymäpäiväänsä perheen ja ystävien kanssa, hovi paljasti kuvien yhteydessä.

Uusissa kuvissa Isabella poseeraa hyvin aikuismaisessa, tyylikkäässä jakkupuvussa, suurissa korvarenkaissa ja tummat hiukset sekä auki että poninhännälle sidottuna. Osassa kuvista hänen jakkupukunsa on vaihtunut vihreään, kukikkaaseen puseroon.

Prinsessan syntymäpäiväkuvat ovat herättäneet ihastusta lukuisissa kuninkaallisfaneissa. Tanskan hovin Instagram-julkaisuun on kerääntynyt lähes 1 500 kommenttia, jossa nuorelle kuninkaalliselle toivotetaan onnea ja hänen kuviaan ihaillaan.

– Todella tyrmäävä! Hän on perinyt äitinsä ja isänsä kauniin ulkonäön, eräs kommentoija hehkuttaa.

– Vahvoja ja kauniita kuvia, toinen jatkaa.

– Hänellä on selvästi isoäitinsä kipinä silmissään, kolmas toteaa viitaten Isabellan isoäitiin, Tanskaa hallitsevaan kuningatar Margareetaan.

– Niin kaunis ja tyylikäs prinsessa, neljäs ihastelee.

Isabella ja muu Tanskan kuninkaallinen perhe ovat maassa hyvin suosittuja. Heitä pidetään helposti lähestyttävinä ja melko tavallisina, ja kruununprinsessa Mary ja kruununprinssi Frederik ovat pyrkineet tarjoamaan lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden.

Prinsessa Isabella nousi viime vuonna otsikoihin, kun hänen kipakka reaktionsa varasti huomion perheen edustustapahtumassa.

Tanskalaismedian mukaan kuninkaallinen perhe poseerasi tuolloin valokuvaajille kirkon portailla, kun Isabella lähti isoäitinsä Margareetan perässä sisälle kirkkoon. Kruununprinsessa Mary kuitenkin ohjeisti tytärtään takaisin valokuvattavaksi. Tilanteeseen turhautunut Isabella hämmästeli ääneen äitinsä ohjeita.

– Etkö juuri sanonut, että minun pitää seurata isoäitiä? Olet ihan pihalla, Isabella tiuskaisi.

Tilanteesta kuvattu video ihastutti Tanskassa, sillä lukuisat vanhemmat pystyivät samaistumaan teinitytöltä saatuun kipakkaan palautteeseen.

Lue lisää: Tanskan prinsessa Isabella, 14, varasti show’n perhejuhlissa – teinitytön kipakka reaktio villitsee somessa

Source Link is.fi