Tapparan pakisto kokemassa isoja muutoksia – uusia miehiä Ruotsista

Rikard Grönborg on tuomassa kokoonpanoon uusia tuulia länsinaapurista.

Välieräsarjaan KalPaa vastaan valmistautuva Tappara on tekemässä ensi kaudeksi muutoksia pelaajistoonsa.

Rikard Grönborgin luotsaaman joukkueen puolustuksessa tapahtuu vaihtuvuutta. Ruotsalainen Expressen kertoi tiistaina Rögleä edustavan Samuel Jonssonin olevan matkalla kirvesrintoihin ensi kaudeksi. 25-vuotias Jonsson on Röglen oma kasvatti ja edustanut seuraa koko uransa.

177-senttinen ja 76-kiloinen vasemmalta laukova Jonsson on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista. Hän on kirjannut tilastoihinsa 32 runkosarja- ja 6 pudotuspeliottelua, joissa on syntynyt tehot 1+1.

Örnsköldsvik Allehanda-lehti uutisoi aiemmin maaliskuussa, että Tapparan takalinjoja saapuu vahvistamaan kuluvalla kaudella Modoa edustanut Daniel Brickley. 29-vuotias vasemmalta laukova amerikkalainen pelasi Modossa täyden 52 ottelun runkosarjan tehopistein 4+13. Rangaistusminuutteja isokokoinen, 191-senttinen ja 101-kiloinen Brickley keräsi 16.

Minnesota State-yliopiston kasvatti Brickley on pelannut urallaan myös viisi NHL-ottelua Los Angeles Kingsin paidassa saalistaen kaksi syöttöpistettä. Edelliset kaksi kautta Brickley on pelannut Ruotsin kaukaloissa. Hän siirtyi kaudeksi 2022–23 HockeyAllsvenskanissa pelanneen Västerviks IK:n joukkueeseen, josta jatkoi myöhemmin samalla kaudella Modoon.

Tapparalla on ensi kaudesta sopimus puolustajista Otto Leskisen, Joni Tuulolan ja Jesper Ahlrothin kanssa. Seuraa pitkään edustaneiden Valtteri Kemiläisen ja Veli-Matti Vittasmäen sopimukset ovat päättymässä kuluvaan kauteen.

Source Link is.fi