Banner Before Header

Tässä on Diilin voittaja! Liikuttuu kyyneliin kuullessaan Jaajo Linnonmaan sanat

Tosi-tv-sarja Diilin toinen kausi tuli päätökseensä. Voittajaksi valittiin Clarissa Hedman.

Voittajalle on luvassa 20 000 euroa starttirahaa, sekä Visma Pay -taloushallinto avuksi yrityksen pyörittämiseen, sekä tietenkin Diili-voittajan titteli.

Yrittäjä ja radiojuontaja Jaajo Linnonmaa julisti lopulta voittajan jännittävässä finaalijaksossa.

– Tämän kauden Diili-voittaja on Clarissa. Onneksi olkoon!

Hedman liikuttui, peitti kasvonsa käsiensä taakse ja kyynelehti.

– Kiitos! Apua, minulla ei ole mitään sanoja. Tämä on ollut ihan mieletön matka, Hedman ylisti.

– Kun tulin tänne, mietin, että kunhan nyt ensimmäisestä tehtävästä selviän. Mutta mitä pidemmälle mentiin, mietin, että kyllä pärjään ja aion voittaa, Hedman kertoi.

Clarissa Hedman julistettiin Diilin voittajaksi.

Myös toiseksi jäänyt Mikko Vehmas kertoi tuloksen kuultuaan olevansa tyytyväinen.

– Olen tosi onnellinen. Tämä meni just niin, miten tämän piti mennä, finaalissa toiseksi jäänyt kilpailija Vehmas sanoi haastattelussa.

– On ollut kyllä tosi pitkä ja rankka matka, mutta ihan mieletön kokemus, Hedman kertasi kotimatkallaan taksin takapenkillä.

Mikko Vehmas ja Clarissa Hedman taistelivat finaalissa. Kuvassa myös neuvonantajat Noora Fagerström ja Toni Lähde, sekä ohjelman keulakuva Jaajo Linnonmaa.

Finaaliin raivasivat tiensä kaksi yrittäjää, Mikko Vehmas ja Clarissa Hedman. Finalistit kokosivat tiiminsä aikaisemmin kaudella potkut saaneista kilpailijoista.

Vehmaan joukkueessa edustivat Henri Kurttila, Sirly Ylläsjärvi, Jami Haajanen ja Tiina Heikka. Hedmanin tukena olivat Dora Palmroos, Vili Rautio, Svante Spiik ja myös kisasta ensimmäisenä kotiin lähetetty Axel Jäntti.

Finaalissa Hedman esitteli enkelisijoittajille ja asiantuntijoille liikeideansa eläinpalvelualustasta ja Vehmas kotimaanmatkailua edistävän kiertueajatuksen.

Yleisössä istui runsaasti julkisuudesta ja yrittäjämaailmasta tuttuja kasvoja: muun muassa kenkäsuunnittelija Minna Parikka, rap-artisti Paleface, dj Darude, hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm ja autourheilija Emma Kimiläinen.

Hedmanin esityksen he ottivat vastaan positiivisesti.

– Loistava esiintyjä, ostaisin häneltä ja luottaisin häneen tekijänä. Todella hyvä ulosanti ja pystyy tekemään monenlaista. Hänet voisin palkata heti töihin, neuvonantajana toimiva Toni Lähde kertoi lukisijoittajien palautteita.

– Sait kyllä sen yleisön, he olivat sinun. Onneksi olkoon siitä, Lähde jatkoi.

– Ihana kuulla. Kiitos, Hedman hykerteli.

Neuvonantajana toimiva Noora Fagertström puolestaan kertoi palautteet Vehmaalle.

– Vakuuttava presenssi ja itsevarmuus, realistiset ajatukset, budjetti ja taustatyö tehty paremmin. Idea voisi toimia jalostettuna. Oman alansa rautainen ammattilainen, jolla ylivoimainen kontaktiverkosto. Suomi tarvitsee tällaista pienyrittäjien tukemista.

Lue lisää: Diili-finalisti syyllistyy kriittiseen virheeseen kilpailun viimeisenä yönä – miten vaikuttaa kilpailun lopputulokseen?

Lue lisää: Tunteet kuumenevat Diilissä: ”Tää selittelyn määrä on aivan infernaalista” – yhdelle kisaajalle potkut

Diilin uuden kauden rekry on nyt auki: nelonen.fi/osallistu.

Nelonen, Ruutu-palvelu ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi