Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f3d765a801c3fccb57f882e5e6d9f6b6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tässä ovat Suomen tunnetuimpien Ville Virtasten tulot – yksi ylitse muiden – Uutisalue

Tässä ovat Suomen tunnetuimpien Ville Virtasten tulot – yksi ylitse muiden

Ville Virtasia mahtuu maailmaan monta. Digi- ja väestötietoviraston tietokannan mukaan Ville on annettu etunimeksi yhteensä 37 454miehelle ja Virtanen-sukunimeä kantaa tällä hetkellä 11 511 miestä.

Suomesta löytyy kuitenkin kolme Ville Virtasta, jotka ovat ylitse muiden. Ainakin tunnettavuudeltaan.

Heistä nuorin, vuonna 1996 syntynyt, muun muassa Penelope-kappaleestaan tunnettu laulaja William ansaitsi vuonna 2020 ansiotuloja 66 771 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut.

Vuonna 1961 syntyneellä näyttelijällä Ville Virtasella ei puolestaan ollut lainkaan verotettavia tuloja Suomen valtionverotuksessa. Virtanen asuu Ruotsissa, joten hän maksaa veronsakin länsinaapuriin.

Epäilemättä Suomen tunnetuin Ville Virtanen on kuitenkin vuonna 1975 syntynyt, kansainvälistäkin mainetta Sandstorm-kappaleellaan niittänyt Darude. Hänen ansiotulonsa olivat viime vuonna 154 365 euroa ja pääomatulot 3 483 euroa. Yhteensä tienestejä kertyi siis 157 848 euroa.

Darude puhui Sandstromin menestyksekkäästä tarinasta Ilta-Sanomien haastattelussa vuonna 2018. Lokakuussa 1999 julkaistu single singahti seuraavana vuonna maailman myydyimmäksi maxi-singleksi. Kappaletta on myyty kaikkiaan äänitteenä yli viisi miljoonaa kertaa.

Lue lisää: Sandstorm on taannut Darudelle elannon musiikista 20 vuodeksi

Sandstorm on myös kestänyt aikaa hämmästyttävän hyvin. Siitä on tullut urheilutapahtumien vakiosoundtrackia niin yhdysvaltalaisessa yliopistojalkapallossa, kamppailu-urheilijoiden sisääntulobiisinä kuin suomalaisille tutusti jääkiekossa, niin MM-turnauksissa, Liigassa, KHL:ssä kuin NHL:ssäkin.

Daruden ajatukset hitistä ovat vuosien kuluessa vaihdelleet. Hän oli tehnyt ennen Jaakko Salovaaran kanssa toteutettua täysosumaa musiikkia jo muutaman vuoden ajan, mutta tavallaan hän kokee kaiken alkaneen juuri Sandstormista.

– En tiedä, miksi juuri se aiheutti sellaisen reaktion ja ilmiön. Olisi kiva, jos tietäisi. Sitä voisi koettaa sitten replikoida, hän sanoi vuonna 2018.

Hän tunnustaa nimiä mainitsematta, että silloin tällöin joku yhteistyökumppani on toivonut Darudelta juuri Sandstormia muistuttavaa soundia. Huvittavimmillaan tämä toinen osapuoli on lisännyt kappaleeseen yksinkertaisen ja toistuvan eli ”sandstormaisen” melodian.

Lue lisää: Ketkä tienasivat Suomessa yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Source Link is.fi