Banner Before Header

Tässä ovat uudet Suurin pudottaja -kilpailijat – 10 aivan tavallista suomalaista pistää elämänsä uusiksi tv:ssä

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman 3. kaudella joukko rohkeita suomalaisia lähtee matkalle kohti terveempää elämää. Nelosen tiedotteen mukaan kuuden viikon mittainen Suurin pudottaja -leiri tuo yhteen joukon ihmisiä hyvin erilaisista taustoista. Heitä kaikkia yhdistää kuitenkin halu muuttaa elämäntapojaan.

Tällä kaudella valmentajina toimivat Janni Hussi ja Jari Sorsa, jotka kirittävät kilpailijoita kohti terveellisempiä elämäntapoja niin keittiössä kuin kuntosalin puolellakin. Ohjelman juontaa Anni Hautala.

Kilpailijat majoittuvat leiriviikkojen ajaksi kartanoon, jossa he oppivat laittamaan terveellistä ruokaa ja treenaavat päivittäin ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Joka viikko osallistujat punnitaan ja pudotusuhan alle joutuvat henkilöt, joiden paino putoaa prosentuaalisesti vähiten suhteessa heidän omaan painoonsa.

Leiriviikkojen päätyttyä kaikki kilpailijat jatkavat elämäntapamuutostaan itsenäisesti kotona. Kilpailu huipentuu viimeiseen punnitukseen, jossa selviää, kuka on suurin pudottaja. Ohjelman viime tuotantokaudelle nähtiin julkkiskilpailijoita ja koko kisan voitti Aarni Mikkola.

Tässä ovat uudet Suurin pudottaja -kisaajat:

Christian Engblom

Christian on 49-vuotias taikuri Turusta. Ammattiesiintyjänä hän haaveilee siitä, että saisi nousta lavalle sutjakammassa kunnossa. Christian toivoisi myös pääsevänsä eroon uniapnean hoitoon käyttämästään CPAP-laitteesta ja nukkuvansa yönsä paremmin. Christian on valmis tekemään muutoksen ennen kaikkea siksi, että saisi nauttia terveestä elämästä pidempään yhdessä vaimonsa ja tyttärensä kanssa

Christian

Heidi Rannikko

Heidi on 37-vuotias sote-alan yrittäjä Kankaanpäästä. Leivontaharrastus ja suvun kanssa tiuhaan vietettävät juhlat tarjoiluineen ovat saaneet vuosien saatossa vaa’an lukeman kohoamaan. Itsestään huolehtiminen on jäänyt ja yksinhuoltajana toimiva Heidi on omistautunut työlleen ja lapsilleen. Elämänkumppanista haaveileva Heidi on päättänyt, että nyt on aika pysyvän elämäntapamuutoksen, jotta virtaa riittää enemmän töihin ja arjen askareisiin.

Heidi

Janne Huhtimo

Janne on 34-vuotias vantaalainen Business Controller. Hän on selättänyt masennuksen, joka sai hänen painonsa aikoinaan nousemaan, mutta kilot ovat yhä muistuttamassa menneestä. Janne on harrastanut aktiivisesti brasilialaista jujutsua, mutta liikkuvuus ja nopeus eivät enää riitä kisaamiseen. Janne haaveilee siitä, että elämänmuutoksen myötä hän oppisi herkuttelemaan kohtuudella, pääsisi jälleen kilpailemaan jujutsussa ja oppisi elämään hetkessä ”sitten kun” -ajattelun sijaan

Janne

Juhani Saari

Juhani on Kemissä asuva 45-vuotias perheenisä. Ammatikseen hän ajaa taksia ja linja-autoa. Passiivinen elämäntapa ja epäsäännöllinen ruokarytmi ovat saaneet Juhanin painon nousemaan aina vain suurempiin lukemiin. Juhani haluaa pudottaa painoaan saavuttaakseen terveemmän elämän. Hän haaveilee myös, että voisi elämänmuutoksen myötä pukeutua viimein muuhunkin kuin verkkareihin ja hypätä jonain päivänä laskuvarjohypyn.

Juhani

Marjatta Svenn

Marjatta on 55-vuotias kahden aikuisen lapsen äiti Äkäslompolosta. Kiloja on kertynyt epäsäännöllisen ruokailun ja herkuttelun myötä, ja Marjatta voisi elää pelkällä salmiakilla ja suklaalla. Kassavastaavana työskentelevä Marjatta on kokeillut läpi kaikki mahdolliset ihmedieetit. Nyt hän haluaa muuttaa elämäntapansa pysyvästi, välttääkseen ylipainon myötä mahdollisesti puhkeavat suvussa kulkevat sairaudet. Lisäksi Marjatan haaveena on, että hän pysyisi liikunnallisen avopuolisonsa vauhdissa mukana paremmin ja liikunnasta tulisi heidän yhteinen harrastus

Marjatta

Juulia Raivio

Kovaksi kilpailijaksi tunnustautuva Juulia on 29-vuotias kieltenopettaja Jyväskylästä. Vuosia jatkunut kiire opiskelujen ja töiden parissa ja siitä seurannut uupumus on nostanut Juulian painoa. Hän nauttii liikunnasta, mutta ylipainon takia harrastuksiin osallistuminen on vaikeaa. Juulia haaveilee siitä, että pääsisi jälleen rakkaiden harrastustensa tanssin ja koripallon pariin eikä paino olisi enää esteenä. Myös tulevaisuudessa siintävät lapsihaaveet motivoivat Juliaa elämänmuutokseen ryhtymisessä.

Juulia

Noora Soltani

Luontoa rakastava Noora on 33-vuotias myyjä Jyväskylästä, jonka perheeseen kuuluvat puoliso ja lapsi. Nooran suurena haaveena on perheenlisäys, mutta tällä hetkellä ylipaino seisoo unelman tiellä. Nooran paino on jojoillut vuosien saatossa, ja nyt se on korkeimmillaan. Yhtenä suurimpana haasteenaan Noora pitää tunnesyömistään ja ruokailutottumuksiaan, joihin toivoo saavansa leirin myötä apua. Hän on aina asettanut muiden tarpeet omiensa edelle, mutta nyt on tullut aika keskittyä omaan hyvinvointiin.

Noora

Satu Hildén

Satu on 54-vuotias sairaanhoitaja Turusta. Hänellä on kaksi aikuista lasta ja kaksi lastenlasta, jotka ovat hänen elämänsä keskiössä. Satu kokee, että nyt on aika keskittyä itseensä ja tehdä kokonaisvaltainen elämänmuutos. Suurin haaste on ravitsevan ruoan syöminen ja valmistaminen, sillä nirsona syöjänä Satu turvautuu useammin karkkiin ja leipään. Hän haluaa oppia syömään paremmin ja kokea lisäksi miltä tuntuu voida hyvin. Satu haluaa olla tulevaisuudessa myös aktiivisempi isovanhempi.

Satu

Mikael Mäkelä

Mikael on 31-vuotias vasta valmistunut restonomi ja dj Tampereelta. Yhdysvalloissa lapsuutensa viettänyt Mikael kuvailee itseään show-mieheksi, joka kiihtyy nollasta sataan hetkessä. Häntä motivoi elämäntapamuutokseen ennen kaikkea huoli omasta terveydestä. Urheilu ja erityisesti amerikkalainen jalkapallo on ollut Mikaelin elämässä isossa roolissa, mutta ylipaino on tehnyt harrastamisesta vaikeampaa ja siihen hän haluaa muutoksen.

Mikael

Suvi Hakasalo

Suvi on 26-vuotias kauneusalan yrittäjä Kuusamosta. Kiireinen yrittäjän arki on ajanut hänet noutoruokakierteeseen eikä terveellisen ruokavalion noudattaminen ole onnistunut. Kilpailuhenkinen viestialiupseeri haaveilee siitä, että voisi harrastaa vapaammin erilaisia lajeja ilman ylipainon tuomaa loukkaantumisriskiä. Myös tulevaisuudessa siintävät haaveet perheenlisäyksestä motivoivat Suvia tarttumaan toimeen ja muuttamaan elämäntapojaan. Suvi kuvailee itseään kovaksi peluriksi, jonka sanavarastoon ei kuuluu häviäminen.

Suvi

Suurin pudottaja Suomi alkaa 2. maaliskuuta klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Source Link is.fi