Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cd8554de1a7dd6ef9d9c65f3e3410cdc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Teemu Selänne lähetti tunteikkaan viestin Suomen NHL-sankareille – Uutisalue

Teemu Selänne lähetti tunteikkaan viestin Suomen NHL-sankareille

Kiekkolegenda Teemu Selänne lähetti Twitterissä tunteikkaat terveiset Colorado Avalanchen Mikko Rantaselle ja Artturi Lehkoselle.

Kaksikko pääsi juhlimaan Stanley Cupin mestaruutta ensimmäisinä suomalaisina sitten kevään 2017, kun Colorado voitti kuudennessa finaaliottelussa Tampa Bay Lightningin lukemin 2–1. Ottelun voittomaalista vastasi Lehkonen.

Molemmat suomalaiset olivat mestaruusjoukkueessa isossa roolissa. Avalanchen pelillisiin johtajiin kuuluva Rantanen paukutti pudotuspeleissä hirmutehot 5+20=25, ja Lehkonen iski kahdeksan osumaa, joista jopa neljä oli voittomaaleja.

– Paljon on hienoja mestaruuksia ja turnauksia. Lätkässä yksi on ylitse muiden, vaikein, kaunein, himotuin. Tervetuloa Stanley Cup -kerhoon Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen. Ootte kovia jätkiä ja onnenne ansainneet, Selänne kirjoitti.

– Onnittelut myös teidän taustatiimeille, tiedän kuinka tärkeitä he ovat.

Selänne itse pääsi nostelemaan Stanley Cupia vuonna 2007 Anaheim Ducksin riveissä. Stanley Cupin on voittanut nyt yhteensä 15 suomalaista, kun mukaan lasketaan Coloradon maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila.

Teemu Selänne onnitteli Mikko Rantasta ja Artturi Lehkosta.

Source Link is.fi