Tehosekoitin palaa viimein keikkalavoille – on yksi Tammerfestin pääesiintyjistä

Vuosituhannen vaihteen suosikkiyhtye Tehosekoitin palaa keikkalavoille vihdoin ensi kesänä. Kuusi studioalbumia levyttänyt bändi on yksi heinäkuussa järjestettävän Tammerfestin pääesiintyjistä.

Tehosekoittimen lisäksi Tammerfestin artistikattaukseen kuuluvat muun muassa Lauri Tähkä, Mariska sekä tamperelaisyhtyeet Popeda ja Uniklubi. Tapahtuma järjestetään Ratinanniemen puistossa 21.–23. heinäkuuta 2022.

Festivaalin liput ovat jo myynnissä Tiketissä sekä Lippu.fi-palvelussa.

Lauri Tähkä villitsi yleisöä Tammerfestissä myös kesällä 2020.

Alun perin yli 10 vuotta tauolla olleen Tehosekoitin-yhtyeen piti palata keikkalavoille jo kesällä 2020. Odotettu paluu kuitenkin lykkääntyi vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Lokakuussa 2019 Tehosekoittimen voimakaksikko Matti Mikkola ja Otto Grundström kertoivat IS:n haastattelussa, että yhtyeen paluuta on toivottu jo pitkään.

Nyt aika oli viimein kypsä, ja kaikki bändin ydinjäsenet lupautuivat lähtemään mukaan projektiin. Mikkolan ja Grundtrömin lisäksi keikkalavoilla olivat nousemassa rumpali Tero Sundell, basisti Hannu Kilkki ja kosketinsoittaja Juha Kuoppala.

Arskaakin pyydettiin mukaan, mutta hän ei halunnut lähteä, kerrotaan yhtyeen alkukauden moottorista, kitaristi Ari Tiaisesta, joka jätti kokoonpanon jo vuonna 2001.

Tehosekoitin perustettiin vuonna 1991.

Tehosekoitin perustettiin Lahdessa vuonna 1991. Se tunnetaan muun muassa hittikappaleista Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt.

Lue lisää: Tehosekoitin palaa lavoille 10 vuoden jälkeen – yksi vanhoista jäsenistä ei suostunut mukaan

Source Link is.fi