Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0643b9144436ab1cdd099621431143ac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tenniksen kohutähti joutuu oikeuteen ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä – saa silti jatkaa Wimbledonissa – Uutisalue

Tenniksen kohutähti joutuu oikeuteen ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä – saa silti jatkaa Wimbledonissa

Australian tennistähti Nick Kyrgios pelaa keskiviikkona Wimbledonin puolivälieräottelunsa Chilen Cristian Garinia vastaan, vaikka häntä odottaa kotimaassaan syyte pahoinpitelystä.

Kyrgios joutuu elokuun alussa oikeuden eteen Canberrassa. Kyrgiosin asianajaja Jason Moffett vahvisti tiistaina Canberra Times -sanomalehdelle, että tennispelaajaa syytetään pahoinpitelystä, joka liittyy lähisuhteeseen.

– Olemme yhteydessä Nickin tiimiin, ja hänen on määrä pelata puolivälieräottelunsa huomenna, Wimbledonin järjestävän All England Clubin tiedottaja vahvisti uutistoimisto AP:lle tiistaina.

Kyrgiosin ja Garinin ottelu on Ajla Tomljanovicin ja Elena Rybakinan välisen naisten puolivälierän jälkeen. Tomljanovicin ja Rybakinan ottelu alkaa Suomen aikaa kello 15.

Kyrgios on ollut urallaan useissa kohuissa. Tämänvuotisessa Wimbledonissa hän sai sakot avauskierroksen kamppailustaan, jossa hän muun muassa sylkäisi kohti katsojaa ja haukkui ottelun tuomarit.

Sakkoa tuli myös kolmannen kierroksen ottelusta Kreikan Stefanos Tsitsipasia vastaan, kun molempien pelaajien tunteet kävivät kuumina.

Tsitsipas kutsui Kyrgiosia ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa kiusaajaksi, ja molemmat saivat ottelusta turnausjärjestäjiltä sakkoa.

Source Link is.fi