Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0e2cb0d0034b80a7e4d141580d450f81, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tennistähti Novak Djokovicin isä vertasi poikaansa Jeesukseen – ”Myös Novak ristiinnaulitaan” – Uutisalue

Tennistähti Novak Djokovicin isä vertasi poikaansa Jeesukseen – ”Myös Novak ristiinnaulitaan”

Australian avoimeen tennisturnaukseen ilmeisesti rokottamattomana pyrkivän Novak Djokovicin vanhemmat antoivat Belgradissa tunteikkaita lausuntoja poikansa tilanteesta. Djokovicin isä Srdjan Djokovic sanoi poikansa olevan poliittisen noitavainon ja koronafasismin uhri.

– Jeesus ristiinnaulittiin ja sai kestää monia asioita, mutta hän on edelleen elossa keskuudessamme. Myös Novak ristiinnaulitaan… maailman paras urheilija, Srdjan Djokovic päästeli.

Djokovicin äiti Djina Djokovic vastusti sitä, että Djokovic joutuu odottamaan viisumikiistansa käsittelyä melbournelaisessa säilöönottohotellissa.

– Häntä pidetään vankina. Se ei ole reilua. Se ei ole inhimillistä, Djina Djokovic sanoi.

Australian sisäministeri Karen Andrews kiisti, että Djokovicia pidettäisiin vastoin tahtoaan säilöönottokeskuksessa.

– Hän on vapaa lähtemään milloin vain haluaa, ja rajavartiolaitos itse asiassa avustaa siinä, Andrews sanoi.

Djokovic ei ole julkisuudessa antanut täsmällistä vastausta siihen, onko häntä rokotettu vai ei. Tennistähden oletetaan olevan rokottamaton, koska turnausjärjestäjät antoivat maailmanlistan ykköspelaajalle poikkeusluvan pelata ilman koronarokotusta.

Ex-valmentaja Becker: ”Djokovic tekee suuren virheen”

Tennistähti Djokovic tekee suuren virheen kieltäytyessään koronarokotuksesta, kirjoittaa serbin entinen valmentaja Boris Becker brittilehti Daily Mailissa (siirryt toiseen palveluun). Saksalainen Becker on entinen huippupelaaja, joka valmensi Djokovicia 2013-2016.

– Mielestäni hän tekee suuren virheen jättäessään rokottautumatta. Se on virhe, joka uhkaa hänen mahdollisuuttaan sementoida asemansa kaikkien aikojen parhaana pelaajana, Becker kirjoittaa.

Beckerin mielestä Djokovicin vahvuudet ovat samalla hänen heikkouksiaan.

– Sama uskomaton päättäväisyys, jonka avulla hän on voittanut monia tasaisia otteluita, voi olla myös heikkous, kun se ilmenee jääräpäisyytenä, Becker arvioi.

Becker kertoo olleensa viime päivinä yhteydessä Djokovicin nykyiseen valmentajaan Goran Ivaniseviciin, muttei suoraan Djokoviciin.

– Minulla ei ole ollut tilaisuutta puhua Novakille, mutta kehottaisin häntä ottamaan rokotuksen – vaikka on eri asia, kuuntelisiko hän minua.

Lue myös:

Source Link yle.fi