Thaimaahan matkustanut Ellen Jokikunnas julkaisi mykistäviä kuvia – paratiisirannalla sattui pysäyttävä tilanne

Juontaja Ellen Jokikunnas lomailee parhaillaan Thaimaan auringon alla. Jokikunnas kertoi ennen vuodenvaihdetta matkustaneensa maahan tarkoituksenaan viettää kauan odotettu loma. Thaimaahan pääseminen vaati valtavan määrän erilaisia koronatoimenpiteitä, mutta perillä vaivannäkö palkittiin.

Lue lisää: Ellen Jokikunnas julkaisi kuvia lentokentältä Thaimaasta – vastassa oli häkellyttävä näky: ”Ihan epätodellinen olo”

Maanantaina Jokikunnas julkaisi Instagram-tilillään mykistäviä kuvia Similanin saarilta, joilla hän oli viettänyt päiväänsä. Thaimaan länsipuolella sijaitsevilla paratiisisaarilla on suojeltua luontoa, hyvin rauhallista ja mykistävän kaunista.

Jokikunnas poseeraa kuvissaan hohtavan turkoosissa meressä ja vitivalkoisella hietikolla yhdessä Jari-puolisonsa ja ystäviensä kanssa.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla julkaisun oikeassa reunassa olevaa nuolta!

Jokikunnas paljastaa Instagramissa, että läheistensä lisäksi hän sai seurakseen rannalle myös ihka oikean hain. Juontaja koki pysäyttävän hetken kirkkaassa meressä, kun hänen viereensä uiskenteli valkopilkkahai.

– Olen käynyt muutaman kerran aiemminkin Similanin saarilla, mutta eilen kävi ensimmäistä kertaa sellainen juttu, että viereeni uiskenteli upea nuori valkopilkkahai, Jokikunnas kirjoittaa Instagramissa.

– En ole moista ennen kokenut, hän jatkaa.

Jokikunnas arvelee, että hai saattoi aistia hänet jo kaukaa, sillä hänen jalassaan ammotti vuotava haava.

– Toki vähän aiemmin olin saanut vuotavan haavan isovarpaaseen potkaistuani rannalla jalan koralliin.

Hailla on äärimmäisen tarkka hajuaisti, jolla ne erottavat hyvin pienenkin määrän verta jopa kilometrien päästä.

Jokikunnaksen onneksi hänen kohtaamansa hai oli kuitenkin hyvin ystävällinen ja leppoisa.

– En tiedä houkutteliko veri vai mikä, mutta hai oli tosi rauhallinen ja herttainen, myös sen jälkeen kun muut vedessä olijat huomasivat sen ja tulivat seuraamaan kaunista otusta läheltä, Jokikunnas kertoo.

Valitettavasti Jokikunnas ei saanut vangittua haita kuviinsa, mutta hän vitsailee, että niissä poseeraa kyllä ”muita hyväpyrstoisiä vesipetoja”.

Source Link is.fi