Banner Before Header

Therese Johaug kertoi tylyn näkemyksensä Frida Karlssonista – ruotsalaiset loukkaantuivat ja sanasota oli valmis: ”Hän ei tiedä”

RuotsIN hiihtomaajoukkueessa ei olla lainkaan tyytyväisiä norjalaistähti Therese Johaugin puheisiin Frida Karlssonista.

Johaug antoi koruttoman arvion vaisusti olympialaisissa esiintyneestä Ruotsin suksitykistä Karlssonista.

– Frida ei ole kunnossa. Hän on täysin erilainen versio itsestään. Hänen olisi luultavasti tärkeämpää kuunnella kroppaansa ja pohtia, mikä olisi paras ratkaisu loppukauden maailmancupin kannalta, norjalainen arvioi.

– Jos minulle olisi käynyt näin, olisin lähtenyt kotiin.

Lue lisää: Therese Johaug täräytti tylyn arvion Frida Karlssonista – ”Olisin lähtenyt kotiin”

Vaikka Karlsson on ollut kaukana parhaastaan, riensivät sinikeltaiset joukkuetoverit välittömästi 22-vuotiaan tueksi. Maja Dahlqvist ja William Poromaa sanoivat suorat sanat norjalaiselle Dagbladetille.

– Ketään ei kiinnosta, että Therese haluaisi Fridan kotimatkalle. Jos Frida haluaa hiihtää, hän hiihtää, Dahlqvist naulasi.

Poromaa oli Dagbladetin mukaan hyvillä mielin haastattelussa, kunnes Johaugin sanat tulivat puheeksi.

– Hän ei tiedä riittävästi puhuakseen asiasta. Hän ei tiedä, miltä Fridasta tuntuu. Fridan pitää itse selvittää, miltä hänestä tuntuu, ja sitten hän ratkaisee, onko hiihtäminen vaihtoehto vai ei.

Dagbladetin mukaan Ruotsin leiristä kantautui tieto, että Karlsson on paremmassa kunnossa ja valmis mitalitaisteluun keskiviikon parisprintissä.

– Olen köyttänyt hänet sänkyynsä ja antanut ruokaa, joten eiköhän hän ole kisakunnossa, Dahlqvist heitti humoristisesti.

Source Link is.fi