Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_08baa714fbed2f850490389c2573cde0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tom Brady uhmasi valmentajan tahtoa – järjesti kaverilleen 500 000 dollarin bonuksen – Uutisalue

Tom Brady uhmasi valmentajan tahtoa – järjesti kaverilleen 500 000 dollarin bonuksen

Tom Brady on yksi amerikkalaisen jalkapallon kaikkien aikojen parhaista pelinrakentajista, mutta myös hyvä ystävä.

Tampa Bay Buccaneersin tähden Bradyn, 44, välittämisestä sai sunnuntaina osansa hänen pitkäaikainen pelitoverinsa Rob Gronkowski.

Lempinimellä ”Gronk” tunnettu sisempi laitahyökkääjä oli sunnuntaisen runkosarjan päätösottelun alla erittäin lähellä kahden muhkean suoritusbonuksen ansaitsemista.

Gronkowskin sopimus takasi hänelle yhteensä miljoonan dollarin (888 000 euron) lisätulot, mikäli hän saisi kauden aikana kasaan 55 pallon kiinniottoa ja 650 kiinniottojen avulla edettyä jaardia.

Ennen sunnuntain ottelua Carolina Panthersia vastaan Gronkowskilla oli kasassa 48 kiinniottoa ja 565 edettyä jaardia. Hän saavutti jälkimmäisen bonustavoitteen jo ottelun keskivaiheilla, mutta kiinniottotavoitteeseen oli vielä yhden kopin verran matkaa, kun ottelua oli jäljellä enää alle seitsemän minuuttia.

Reilussa johdossa olleen Tampan valmennusjohto halusi USA Todayn mukaan säästellä avainpelaajiaan ja komensi Bradyn vaihtoon. Tähti ei kuitenkaan suostunut, vaan ilmoitti tiukasti, että hänellä on vielä homma kesken.

Hetkeä myöhemmin Brady heitti helpon syötön Gronkowskille sivurajan tuntumaan ja ”Gronk” sai bonuksensa. Heti tämän jälkeen Brady tuli vaihtoon ja antoi kakkospelinrakentaja Blaine Gabbertin hoitaa ottelun loppuhetket. Tampa Bay voitti pelin lopulta 41–17.

Lue lisää: Tom Bradyn tukema supertähti sekosi ennennäkemättömällä tavalla – miehellä on skandaalinkäryinen menneisyys

NBC:n mukaan kerta ei ollut ensimmäinen, kun Brady järjesti joukkuetoverilleen muhkean bonuksen. Viime kauden runkosarjan päätösottelun loppuhetkillä Brady heitti kolme helppoa syöttöä Antonio Brownille, joka sai täyteen 45 kiinnioton kausitavoitteen ja 250 000 dollarin bonuksen.

Source Link is.fi