Banner Before Header

Tomi Lämsä Nuorten Leijonien päävalmentajaksi

Tomi Lämsä on Nuorten Leijonien seuraava päävalmentaja, kertoo Jääkiekkoliitto. Lämsän sopimus kestää kaksi kautta ja se päättyy keväällä 2024.

Elokuussa nuorten MM-kisoissa valmennuksesta vastaa vielä Antti Pennanen, joka on valmentanut joukkuettta viimeiset kaksi kautta.

– Odotan todella innolla, että pääsen tekemään töitä suomalaisen huippujääkiekon ja toki myös kansainvälisen jääkiekon parissa. Kyseessä on merkittävä rooli suomalaisessa jääkiekossa ja vastuullinen tehtävä, jonka otan vastaan nöyrin mielin, Lämsä kommentoi tiedotteessa.

Lämsä valmensi päättyneellä kaudella KHL-seura Salavat Julajev Ufaa. Hän toimi seurassa ensin kolme kautta apuvalmentajana viimeiset kaksi kautta päävalmentajana.

Suomessa Lämsä on valmentanut SM-liigassa Pelicansia ja Jokereita.

– Saamme Lämsästä Nuoriin Leijoniin ja suomalaiseen huippukiekkoon erinomaisen kansainvälisen pelin huippuosaajan, jolla on mittavaa käytännön kokemusta ja vankka valmentajakoulutus, nuorisomaajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen kommentoi.

Lue myös:

Jatkaako Antti Pennanen sittenkin Nuorten Leijonien päävalmentajana? ”Ei unohdeta sitä hyvää, mitä Jokerit on tuonut puhtaasti urheiluun”

Source Link yle.fi