Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c2624220178091b25c820e3f5cca378a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Törkeä ryöstö Vantaalla, kaupan myyjä joutui sairaalaan – poliisi: ”Epäiltyä ei pidä lähestyä” – Uutisalue

Törkeä ryöstö Vantaalla, kaupan myyjä joutui sairaalaan – poliisi: ”Epäiltyä ei pidä lähestyä”

Vantaan Kulomäessä sijaitsevaan kauppaan kohdistui maanantai-iltana törkeä ryöstö. Poliisin mukaan kauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla noin kello kahdeksan aikaan illalla. Kaupan myyjä sai välikohtauksesta vammoja ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä törkeä ryöstö ja törkeä pahoinpitely.

– Poliisin partion saapuessa kohteeseen epäilty tekijä oli ehtinyt jo poistua paikalta Teeritien suuntaan ja heti kaupan nurkalta Maauunitien suuntaan. Viimeinen havainto epäillystä tekijästä on Maauunintie 25 sijaitsevan grillikatoksen takaa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo poliisin tiedotteessa.

Kulomäki sijaitsee Korson kaupunginosassa Vantaalla.

Poliisin mukaan epäilty mies oli pukeutunut valkoisiin Adidaksen tennareihin, mustiin housuihin ja harmaaseen huppariin, jonka alla oli musta pipo. Kasvot epäilty oli peittänyt maskilla.

Mukana epäillyllä oli myös valkoinen muovikassi, johon hän laittoi kassalippaasta anastamansa rahat.

– Kuvassa näkyvää epäiltyä ei pidä lähestyä vaan kaikki akuutit havainnot hänestä tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Kaikki vihjeet epäillystä tekijästä ovat meille arvokkaita, Tyynelä kommentoi.

Poliisi pyytää soittamaan tietoja epäillystä poliisin numeroon 050 399 9026.

Source Link is.fi