Banner Before Header

Toto Wolff ja Lewis Hamilton ruoskivat Valtteri Bottasta – Max Verstappen jyrähtää: ”Halpamaista”

Mercedes valtasi Meksikon GP:ssä yllättäen eturivin, kun Valtteri Bottas otti lauantaina paalupaikan ennen tallitoveriaan Lewis Hamiltonia.

Kisassa viikonlopun ennakkosuosikki, Red Bullin Max Verstappen ajoi kuitenkin vastustamattomaan voittoon.

Hollantilainen otti kärkipaikan heti lähdössä. Bottas sai kritiikkiä ajolinjavalinnastaan, kun hän päästi Verstappenin tulemaan ohitseen heti 1. mutkan jarrutuksessa. Oma tallipomo Toto Wolff ja Hamilton olivat kriitikoiden joukossa.

Lue lisää: Lewis Hamilton lähetti tunteikkaan viestin aiemmin moittimalleen Valtteri Bottakselle

Lue lisää: Toto Wolff soimasi Valtteri Bottasta mokasta: ”Noin ei saisi tapahtua”

Verstappen kommentoi asiaa hollantilaislehti Telegraafissa.

– Toiselle autolle pitää aina jättää tilaa, muuten hän olisi saanut rangaistuksen. En oikein tajua, mitä Toto puhuu. On tosi helppoa syyttää Valtteria, mutta mielestäni se on vähän halpamaista.

Max Verstappen livahti Meksikon GP:n startissa ohi Valtteri Bottaksesta ja Lewis Hamiltonista.

Bottaksen startista tuli katastrofi ensimmäiseen mutkaan kääntäessä, kun McLarenin Daniel Ricciardo osui suomalaisen takarenkaaseen. Suomalainen ajoi valtaosan kisasta jumissa Ricciardon takana ja oli lopputuloksissa vasta 15:s.

Verstappenin MM-johto Hamiltoniin kasvoi 19 pisteeseen. Valmistajien sarjassa Red Bull nousi pisteen päähän Mercedeksestä. Verstappenin tallitoveri Sergio Perez otti kotikisassaan kolmannen peräkkäisen kolmossijan.

Source Link is.fi