Banner Before Header

Toto Wolff juorusi kahdenkeskisistä keskusteluistaan Lewis Hamiltonin kanssa – paljasti yllättävän tiedon supertähdestä

Autourheilun supertähti Lewis Hamilton, 37, jatkaa F1-uraansa vielä pitkään. Näin sanoo Hamiltonin nykyinen esimies, Mercedes-Benzin F1-tallin pomo Toto Wolff.

Wolff kertoi seitsenkertaisen maailmanmestarin Hamiltonin puheista Channel 4 Sport -kanavan haastattelussa.

Brittitähti Hamilton solmi kahden vuoden jatkosopimuksen Mercedes-tallin kanssa kuluvan vuoden alussa. Wolffin mukaan Hamilton aikoo kuitenkin jatkaa vielä pidempään kuin mainittu sopimus edellyttää.

– Puhumme paljon keskenämme. Asumme lähekkäin ja juuri viime viikolla istuimme alas ja hän sanoi minulle, että kuule, pystyn jatkamaan vielä viisi vuotta, Wolff paljasti.

Channel 4 Sportin haastattelija, entinen F1-kuljettaja David Coulthard reagoi Wolffin puheisiin toteamalla, että paljastushan on fantastinen uutinen koko F1-sarjalle.

– Kyllä. Hän on loistava tähti radalla ja sen ulkopuolella. Jos hän lähtisi, menettäisimme suurimman persoonan, joka F1:ssä on koskaan ollut, Wolff vastasi Coulthardille.

Lewis Hamilton on valovoimainen rattimies.

Wolff kuvailee haastattelussa Hamiltonia ystäväkseen. Tallipomo uskoo, että Hamiltonilla on yhä hyvä mahdollisuus voittaa uransa kahdeksas maailmanmestaruus. Samalla hän antoi ymmärtää olevansa varma siitä, että Hamilton jatkaa vielä entisestään sopimustaan Mercedeksen kanssa.

Kuluva kausi ei ole ollut Hamiltonille pelkkää riemumarssia. Mercedes-Benzin F1-auton kilpailukyky ei ole ollut odotetulla tasolla, ja Hamilton on MM-pisteissä kuudentena. Hänen tallitoverinsa George Russell on MM-pistetaulukossa neljäntenä.

Source Link is.fi