Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8196639bf8ea18f9643b797cd20e6f41, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Toto Wolff soimasi Valtteri Bottasta mokasta: ”Noin ei saisi tapahtua” – Uutisalue

Toto Wolff soimasi Valtteri Bottasta mokasta: ”Noin ei saisi tapahtua”

Lähtö oli ratkaiseva hetki Meksikon GP:ssä sunnuntaina. Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin Mercedekset lähtivät eturivistä, Red Bullin Max Verstappen kolmosruudusta.

Bottas ja Hamilton saivat kelpo lähdöt ja etenivät rinta rinnan avausmutkaan, mutta Verstappen pääsi kirimään suomalaisen imussa.

Tultaessa ensimmäiseen mutkaan Verstappen lähti ohittamaan vasemmalta. Suomalainen jäi pussiin, törmäsi McLarenin Daniel Ricciardon kanssa ja Hamilton jäi pysyvästi hollantilaisen taakse.

Lue lisää: Video: Tämä F1-isän reaktio kertoo kaiken – palkintosijan napannut poika lupasi tiimiradiossa kunnon bileet

Mercedeksen tallipomon Toto Wolffin mielestä lähdön mokaaminen meni suomalaisen piikkiin.

– Noin ei saisi tapahtua. Meillä oli kaksi autoa keulilla ja jätimme auki tilaa, josta Max pääsi ulkokautta ohi, Wolff arvioi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Pyörähdys ja täydellinen pisteiden menettäminen, kun olisi pitänyt olla kolmas tai neljäs, on todella ärsyttävää.

Lue lisää: Näin Valtteri Bottas kommentoi karmeaa kisaansa C Morella

Samalla Wolff kuitenkin myönsi Red Bullin paremmuuden. Mercedeksellä ei ollut asiaa voittotaisteluun. Verstappenin vauhti oli täysin pitelemätöntä.

Wolff ei osannut selittää, miksi Mercedes oli niin paljon nopeampi aika-ajossa, kun taas Red Bull näytti vauhtinsa perjantain harjoituksissa.

– Lewisin mestaruustaistelun näkökulmasta nyt yritettiin rajata vahinkoja. Mitä valmistajien MM-titteliin tulee, Valtterin pyörähdys oli todella kivuliasta.

Verstappenin johto MM-sarjassa Hamiltoniin on nyt 19 pistettä. Valmistajien MM-sarjassa Mercedeksellä on langanohut pisteen keula Red Bulliin.