Banner Before Header

Toto Wolffin käytös F1-varikolla herätti huomiota – C Moren asiantuntija ihmeissään: ”Ei ole ikinä käynyt noin kuumana”

Mercedeksen pomo Toto Wolff oli poikkeuksellisen suorasanainen Brasilian kisaviikonlopun aikana.

Hän mm. ihmetteli Lewis Hamiltonin aika-ajosuorituksen hylkäystä ja vihjaili Red Bullin osallisuudesta siihen. Lisäksi Wolff parjasi tuomareita, jotka jättivät rankaisematta Max Verstappenia kohauttavasta ohitustilanteesta sunnuntain kisassa.

Wolff myös uhosi, että jatkossa Mercedeskin etsii pieniäkin poikkeuksia kilpailijoidensa autoista ja raportoi niistä tuomaristolle.

Lue lisää: Toto Wolff uhkaa kostaa Red Bullille – kulissisota kuumenee F1-varikolla

Sprinttikisan jälkeen Wolff kiroili Hamiltonille tiimiradiossa ”v***t muista” ja varsinaisen kilpailun jälkeen hän manasi, että tänä viikonloppuna kaikki olivat Mercedestä vastaan.

Lue lisää: Max Verstappenin toimet ja F1-tuomaristo puhuttavat – Toto Wolff jyrähtää: ”Vain jäävuoren huippu”

Kun Hamilton ohitti Verstappenin ja siirtyi kilpailun kärkeen, Wolff tuuletti harvinaisen suurieleisesti suoraan kameroita kohti Mercedeksen tukikohdassa varikolla.

Kuva tallentui meemitehtailijoiden laitteisiin ja levisi internetissä vauhdilla. Myös Mercedeksen oma sometiimi julkaisi kuvan.

Myös C Moren F1-lähetyksessä pantiin merkille Wolffin erikoinen käyttäytyminen. Asiantuntija Toni Vilanderin mielestä Mersun pomo kävi poikkeuksellisen kuumana.

– Toto on aika tunteella. Näytti siellä kameroille ja näin. Ennen starttia hän antoi FIAlle palautetta. Toton kannattaa ottaa kisan jälkeen vähän iisimmin, ettei tule mitään kovia lausuntoja, Vilander sanoi Hamiltonin ohituksen ja Wolffin tuuletuksen jälkeen.

Vilander jatkoi teemasta vielä kisan jälkeenkin, kun Hamilton oli ajanut ruutulipulle ensimmäisenä.

– Toto Wolff ei ole ikinä käynyt noin kuumana. Näyttelee ja kiroilee radioon. Tässä on nyt tunnetta ja paljon, Vilander sanoi.

Hamiltonin upea voitto maistui Mercedekselle vaikeuksien jälkeen.

Nopeimman kierroksen aika-ajoissa ajanut Hamilton joutui ensin hylkäyksen vuoksi lähtemään sprinttikisaan jonon hänniltä, ja lisäksi hänellä oli vielä viiden lähtöruudun rangaistus varsinaiseen osakilpailuun.

Hamilton riemuitsi villisti tiimiradiossa kilpailun jälkeen, kuten F1:n virallisella Twitter-tilillä julkaistulta videolta käy ilmi. Myös Wolff ilmestyi linjoille kehumaan Hamiltonia.

– Näin selätetään 25:n… 20 lähtöruudun diskaus, Wolff ylisti.

Hamilton joutui korjaamaan pomonsa sanomisia.

– Se oli itse asiassa 25 (lähtöruutua), mutta olet oikeassa! Hamilton sanoi.

Source Link is.fi