Banner Before Header

Tour de Skillä räväyttänyt Johanna Matintalo lähetti tunteikkaat terveiset puolisolleen – ”Pakko sanoa…”

25-vuotias Johanna Matintalo hiihti lauantaina uransa ensimmäisen kerran palkintokorokkeelle maailmancupin henkilökohtaisessa kilpailussa.

Pöytyän Urheilijoita edustava Matintalo oli kolmas perinteisellä hiihtotavalla käydyssä sprintissä Saksan Oberstdorfissa. Tour de Skin neljännen osakilpailun voitti Venäjän Natalia Neprjajeva ja Ruotsin Johanna Hagström oli toinen.

Kilpailun jälkeen ikionnellinen Matintalo lähetti lämpimät terveiset rakkaalleen.

– Pakko mainita, että tänään on avopuolison Laurin syntymäpäivä, ensimmäinen ensimmäistä. Ihan mieletön päivä vielä just tänään onnistua. Ja sitten totta kai vuoden ensimmäinen päivä, ei ole parempaa tapaa aloittaa uutta vuotta kuin ensimmäinen maailmancupin podiumi. Ihan mieletöntä! Matintalo naurahti Hiihtoliiton ääninauhalla.

– Vaikka olin kolmas, niin ihan ainakin omalle kohdalle tuntuu kuin voitolle tämä sijoitus. Tästä on tosi hyvä lähteä jatkamaan kautta, Touria ja kohti olympialaisia.

Lue lisää: Mahtava veto! Johanna Matintalo tykitti kolmanneksi – Kerttu Niskanen toisena Tour de Skin kokonaiskisassa, Frida Karlsson sai jätti­rangaistuksen

Matintalo ja Lauri Vuorinen, tänään 27, ovat olleet pariskunta teini-ikäisistä lähtien.

Lue lisää: Viestisankari Johanna Matintalon hiihtäjär­akas paljastaa pari­suhteen vaikeimmat puolet: ”Ei ole helppoa”

Myös Vuorinen on maajoukkuehiihtäjä. Hän hiihti Oberstdorfin sprintissä puolivälieriin asti ja oli lopputuloksissa paras suomalainen 14. sijallaan.

Source Link is.fi