Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_877f068d027504437b4148dcbcac15ad, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
TTK-parketilla historiallinen hetki: Benjamin Peltonen tanssi oman kappaleensa tahtiin – taustalla koskettava sanoma – Uutisalue

TTK-parketilla historiallinen hetki: Benjamin Peltonen tanssi oman kappaleensa tahtiin – taustalla koskettava sanoma

Tanssii tähtien kanssa -parketilla kilpailijat kertovat tänään henkilökohtaisia tarinoitaan tanssin keinoin. Benjamin Peltosen ja Saana Akiolan tanssi oli tähtioppilaalle henkilökohtainen aina laulua myöten: Helvettiin-niminen kappale nimittäin on Peltosen itse tekemä.

Parin tanssiman cha cha cha -tanssin tarina liittyy siihen, kun Peltonen lopulta hyväksyi seksuaalisuutensa. Laulaja kertoi, että teini-idolin asemassa oma homoseksuaalisuus oli vaikea hyväksyä, koska hän oli aina ajatellut itsensä tiettyyn muottiin.

– Kävin keskusteluja itseni kanssa peilin edessä, että Benjamin, et ole homo, tämä on vain joku vaihe. Ei sinusta pitänyt tulla tällaista, hän kertoo.

Peltosen tanssiparina on edellisiltä kausilta tuttu Saana Akiola.

Koska tanssin tarina on Peltoselle erityisen merkityksellinen, oli kappaleen valitseminen tanssia varten vaikeaa. Ja mikäpä olisi merkityksellisempää, kuin tehdä koko kappale itse.

– Päätin, että mitä jos säveltäisin ja sanoittaisin kappaleen vain ja ainoastaan tätä tanssia varten.

– Biisi käsittelee sitä, että ihan sama, sain jo kokea taivaan tämän elämän aikana. Että ihan sama, jos joudun helvettiin, hän toteaa.

Tanssi osui ja upposi myös tuomaristoon, sillä parille ropisi pisteitä jopa 26.

Source Link is.fi