Banner Before Header

TTK:sta tippunut Kiti Kokkonen paljastaa kaivanneensa yhtä asiaa koko syksyn – somekansa häkeltyi

Kiti Kokkosen, 47, elämä on palannut uomiinsa sen jälkeen, kun hän joutui jättämään Tanssii tähtien kanssa -kilpailun viime sunnuntaina. Tuoreen somepäivityksensä perusteella Kokkonen iloitsee tanssikilpailulta vapautuneesta ajasta, jonka hän voi nyt käyttää oman mielensä mukaan.

– Tätä vapauden tunnetta oon kaivannut koko syksyn. Nyt voi venyttää iltoja, kun ei tarvitse herätä heti aamusta, Kokkonen riemuitsee somessa.

Autuaan kommenttinsa kylkeen näyttelijä julkaisi videon, jossa hän rentoutuu savitöiden parissa. Video on julkaistu myöhään torstai-iltana.

Someseuraajat ihastuivat Kokkosen julkaisuun välittömästi. Videon kommenttiosio täyttyi sydämistä ja häkeltyneistä kommenteista.

– Näytät nauttivan täysin siemauksin, joku tokaisi julkaisun kommenteissa.

– Käsillä tekeminen on niin terapeuttista, komppasi toinen.

– Mahtavaa Kiti! Nauti savitöistä.

– Upeaa!

Kiti Kokkonen oli seitsemäs tähtioppilas, joka joutui jättämään tanssileikin kesken tänä syksynä. Kokkosen pudotus tuli monelle yllätyksenä, sillä hän oli yksi ohjelman selkeistä suosikeista.

Lue lisää: Katsojat hiiltyivät Kiti Kokkosen TTK-pudotuksesta – some täyttyi kipakoista viesteistä

Kokkonen myönsi pian pudotuksensa jälkeen, että hän on suorastaan helpottunut kilpailunsa päättymisestä. Näyttelijällä on ollut syksyn aikana monta rautaa tulessa ja hän myönsi olevansa lopen uupunut.

– Koen, että saavutin tässä kilpailussa sen, mihin näillä rahkeilla pystyn. Nyt on niin väsynyt olo, ettei vaan enää jaksa, Kokkonen sanoi IS:n haastattelussa.

Kiti Kokkonen on puhunut väsymyksestään avoimesti.

Kokkosen tanssipari Marko Keränen olisi puolestaan halunnut jatkaa taistelua.

– Olisin halunnut jatkaa, koska olen vanha kilpailija. Mutta suositummat ja vahvemmat kilpailijat pääsivät jatkoon, Keränen totesi pudotuksen jälkeen.

Kokkonen on työskennellyt koko syksyn ajan myös Suomen komediateatterin Juhlakunnossa! -revyyn parissa. Hän tähdittää revyytä yhdessä Niina Lahtisen ja Krisse Salmisen kanssa. Marko Keränen on puolestaan revyyssä mukana koreografina.

– Tämän putoamisen myötä minulle vapautuu lisää aikaa kotiin ja se tuntuu nyt tosi kivalta, Kokkonen sanoi.

Lue lisää: Kiti Kokkonen paljastaa todelliset tunteensa Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta –  sanoo suoraan, että kisa oli hänelle liikaa

Kisasta ovat aiemmin pudonneet Sita Salminen, Viivi Huuska, Mikael Gabriel, Kristo Salminen, Elina Gustaffsson ja Kari Kanala.

Kiti ja Marko olivat yleisön suosikkeja, joiden putoaminen tuli monille yllätyksenä.

Source Link is.fi