Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_36151c0aa637f382b8be176327a2a47e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tulikuuma Joel Pohjanpalo pääsi kuittaamaan kalavelat päävalmentaja Kanervalle – murjaisi vitsin seuraavan pelin kokoonpanosta – Uutisalue
Banner Before Header

Tulikuuma Joel Pohjanpalo pääsi kuittaamaan kalavelat päävalmentaja Kanervalle – murjaisi vitsin seuraavan pelin kokoonpanosta

– Mikäs sen parempaa kuin näyttää se omalla onnistumisella.

Huuhkajien tulikuuma hyökkääjä Joel Pohjanpalo oli yhtä hymyä voitokkaan Montenegro-ottelun jälkeen. Pohjanpalo vastasi Suomen molemmista maaleista, kun Suomi nappasi avausvoittonsa Kansojen liigassa Montenegrosta 2-0-lukemin.

– Ihan sama mikä peli, aina kun menee kentälle, haluaa tehdä maaleja. Joukkueen tulos tulee ensin, mutta heti toisena, että tekee maalin, Pohjanpalo jutteli.

Tulikuuma hyökkääjä ei peitellyt pettymystään Huuhkajien Kansojen liigan lauantaisen avausottelun jälkeen. Hän lämmitteli käytännössä koko toisen jakson, mutta sai seurata vaihtopenkin puolelta, kun Suomi jäi 1–1-tasapeliin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Bosnia teki tasoitusosumansa ottelun lisäajalla ja Suomen ainoasta osumasta vastasi Teemu Pukki rangaistuspotkusta.

Kannattajat vaativat Turkissa 16 maalia iskenyttä suomalaishyökkääjää kentälle jo Bosniaa vastaan. Päävalmentaja Markku Kanerva oli kuitenkin päättänyt toisin.

– Pelaajana olen totta kai erittäin pettynyt, etten pelannut. Valmentajalla on aina omat mieltymyksensä ja hän tekee päätöksensä sen mukaan. Sitä pelaajan täytyy aina kunnioittaa, Pohjanpalo sanoi Yle Urheilun haastattelussa maanantaina.

Montenegro-ottelun jälkeen Pohjanpalo sanoi ymmärtävänsä täydellisesti pelaajien kierrättämisen tiiviin ottelutahdin takia. Huuhkajat pelaa yhdentoista päivän sisään neljä ottelua.

– Neljä peliä lyhyen ajan sisään, ei mitään järkeä. Hullujen hommaa. Rive (päävalmentaja Kanerva) tekee päätökset, hänen vastuullaan on, oli ne sitten oikeita tai vääriä. Sitä totta kai pelaajana kunnioittaa, Pohjanpalo lausui.

Huuhkajien seuraava ottelu on neljän päivän päästä lauantaina Romaniassa. Kysymys siitä, uskooko Pohjanpalo, että hänen nimensä on yhdentoista lauantaina avaavan pelaavan joukossa, sai hyökkääjän hymyilemään.

– Eiköhän kahdella maalilla yleensä olla avauksessa. Loppujen lopuksi Rive ne päättää ja Riven mieltymyksien mukaan mennään, joten Riveltä täytyy kysyä, ketä niissä matseissa pelaa, mutta kahden maalin miehenä ei ehkä tarvitse näyttöjä antaa, tai ehkä kolme maalia olisi ollut parempi siihen!

Joel Pohjanpalo tuulettaa maalia Albin Granlund kintereillään.
Joel Pohjanpalo vastasi Suomen molemmista osumista tiistaina. Lehtikuva

Tiistaina kannattajat saivat haluamansa, kun Pohjanpalo onnistui maalinteossa kahdesti ja pelasi täydet 90 minuuttia. Kannattajat lauloivat Pohjanpalon nimeä vielä 20 minuuttia ottelun päätyttyä ja luovuttivat suosikkihyökkääjälle myös hänen lempinimellään Danger-varustetun pelipaidan. Se yllä Pohjanpalo astui myös median eteen ottelun päätyttyä.

– Totta kai joukkuepelaamista tämä on ja joukkueelle pelataan, mutta yksilönä on hieno fiilis, että katsojat on innoissaan, mitä olen antanut joukkueelle ja jättänyt kentälle. Sen parempaa fiilistä ei ole.

Suomen ja Romanian kamppailu nähdään suorana lähetyksenä TV2:ssa lauantaina. Lähetys alkaa kello 21 ja itse ottelu pääsee vauhtiin kello 21.45.

Lue myös:

Vaihtopenkille Bosnia-pelissä jämähtänyt Pohjanpalo ei peitellyt pettymystään: ”Valmentajalla on aina omat mieltymyksensä” – näin Kanerva perusteli penkitystä

Joel Pohjanpalo taisteli Turkissa maalipörssin voitosta, sitten peliaika väheni – seura antoi tylyn vastauksen: ”Ei siinä voinut lähteä kitisemään”

Jalkapallon superkesä Ylen kanavilla – katso, milloin Huuhkajat ja Helmarit pelaavat

Source Link yle.fi