Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6caee0ea8f0d01650ad18e02916a4318, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tunteet kuumina! Leijonahyökkääjä ja Ruotsin MM-kultakapteeni ottivat yhteen – vain suomalaiselle seuraamuksia: ”Meni huuruun” – Uutisalue

Tunteet kuumina! Leijonahyökkääjä ja Ruotsin MM-kultakapteeni ottivat yhteen – vain suomalaiselle seuraamuksia: ”Meni huuruun”

SHL kertoi perjantaina, että Luulajan eli Luleå HF:n hyökkääjä Juhani Tyrväinen on asetettu kahden ottelun pelikieltoon.

Tyrväinen sai torstaina ottelussa Frölundaa vastaan pelirangaistuksen, kun hän löi Joel Lundqvistia ottelun loppusummerin jälkeen takaapäin.

Keskushyökkääjät ottivat yhteen b-pistealoituksen jälkeen. Videokuvan perusteella on tulkittavissa, että Lundqvist keihästi Tyrväistä. Ruotsalainen Frölundan legenda selvisi kuitenkin rangaistuksetta. Hänen nähtiin yrittäneen pelata kiekkoa.

– En voi paljoa valittaa, Tyrväinen sanoo IS:lle omasta pelikiellostaan.

Tyrväinen kertoo, että Lundqvistin maila iskeytyi suomalaista alavatsaan.

– Videolta sitä ei kunnolla näe, mutta itse toki tunsin mitä hän yritti, Tyrväinen sanoo.

– Meni vähän huuruun ja yritin antaa muikkarin. Sen olisi voinut tehdä toisellakin tavalla, mutta näin kävi nopeassa tilanteessa tunteiden kuumentuessa. Harmi, että tuli pelikieltoa.

Lundqvist on Tyrväiselle tuttu taistelupari.

– Joka pelissä on vääntöä, sellaista mikä kuuluu peliin. Hän on vähän samantyyppinen pelaaja kuin minä.

Lundqvist, 39, on NHL:n maalivahtilegendan Henrik Lundqvistin kaksoisveli. Hän on paitsi kipparoinut pitkään Frölundaa ollut myös muun muassa Ruotsin MM-kultajoukkueen kapteeni 2017.

Luulaja kuittasi ottelusta niukan 1–0-voiton.

Kevään 2019 maailmanmestari Tyrväinen, 31, pelaa Luulajassa kolmatta kauttaan. Hän teki viime kesänä kevääseen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen ja yleni joukkueen varakapteeniksi.

Leijonahyökkääjän kuluneen kauden saldo on 4+11 pistettä 21 SHL-ottelusta. Luleå HF on tuloksellisesti tahmean alun jälkeen noussut viime vuosilta tuttuun tapaan liigan kärkikahinoihin ja on sarjataulukon kakkospaikalla.

Source Link is.fi