Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d6b8768088c9dbc35be1b428556a2d32, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Turisti peruutti matkailuautoa Kolilla – kohta olivat jo poliisit paikalla – Uutisalue

Turisti peruutti matkailuautoa Kolilla – kohta olivat jo poliisit paikalla

Itä-Suomen poliisi kertoo tehtävästä Lieksassa Kolin kansallismaisemissa. Tapaus sattui lauantaina iltapäivällä noin kello 16, kun Suomessa turistina matkailuautoa ajanut mies oli päättänyt peruuttaa ajokkiaan.

Se oli osunut suoraan toisen auton kylkeen. Kun poliisit saapuivat paikalle, totesivat he tapahtuneen ja pyysivät pitkää puhallusta alkometriin. Numerot pysähtyivät lukemaan 0,84 promillea. Asiaa tutkitaan nyt rattijuopumuksena.

Erääseen toiseenkin tehtävään Pohjois-Karjalassa liittyivät alkoholi ja liikenneväline. Viinijärvellä veneili lauantaina illalla kello 21 aikaan mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 2,45 promillea. Hän kuljetti venettä, jossa oli 75 hevosvoiman perämoottori. Sen sijaan veneessä ei ollut rekisterikilpeä paikoillaan, eikä veneessä ollut sammutinta. Tutkittavia rikosnimikkeitä ovat vesiliikennejuopumus, ajoneuvorikkomus ja vesiliikennerikkomus.

Miehen epäillään kuljettaneen moottorivenettä alkoholin vaikutuksen alaisena Viinijärvellä lauantai-iltana kello yhdeksän aikaan. Vesivalvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti moottoriveneen, johon oli kytketty 75 hevosvoiman perämoottori. Veneessä ei ollut rekisterikilpeä paikoillaan eikä siitä löytynyt sammutinta. Kuljettaja puhalsi alkometriin 2,45 promillea. Asiaa tutkitaan vesiliikennejuopumuksena, ajoneuvorikkomuksena ja vesiliikennerikoksena.

Source Link is.fi