Banner Before Header

Tuukka Rask sai tarjouksen olutfirmalta – NHL-konkarille lätkäistiin mielikuvituksellinen ”tavoitelista”

Maalivahtikonkari Tuukka Rask, 34, palaa pitkän tauon jälkeen NHL-joukkue Boston Bruinsin maalille. Boston tiedotti tiistai-iltana suomalaisvahdin loppukauden kestävästä sopimuksesta.

Heti perään Rask ryhtyi selvittelemään myös toista sopimusta, nimittäin olutfirma Budweiserin kanssa.

– Olen virallisesti palannut Bostoniin. Missäs se Bud Light -lisäys on?

Raskin twiitti liittyi hänen elokuussa 2021 antamaansa haastatteluun, jossa veskari vakuutti suostuvansa pelaamaan NHL:ssä vain 250­000 dollarilla ”ja isolla kasalla Bud Lighteja”.

Budweiserin vastauksessa ei kestänyt kauan. Firma julkaisi Twitter-tilillään ”hyvin virallisen sopimuksen”, jonka myötä Raskin olutvarastot ovat jatkossa hyvällä tolalla.

Kieli poskessa laaditussa sopimuksessa Raskille luvataan ”merkittävä määrä olutta”, jos hän tekee sopimuksen Boston Bruinsin kanssa. Eräänlaisena tulosbonuksena Raskille luvataan entistä enemmän mallastuotteita, jos hän täyttää sopimuksessa luetellun tavoitelistan.

Lisää juotavaa on luvassa, jos Rask torjuu nollapelin, avaa Bud Lightin lehdistötilaisuudessa ja juo Bud Lightia Stanley Cupista.

Rask hyväksyi sopimuksen ytimekkäästi julkaisemassa Twitterissä kättelyä esittävän emojin.

Raskin uusi sopimus Bruinsin kanssa on arvoltaan ja palkkakattovaikutukseltaan miljoona dollaria, mutta koska kausi on jo lähes puolivälissä, hän tienaa sopimuksestaan 545­000 dollaria.

Source Link is.fi