Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d440bfc49860c3a296009967d879f702, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Twerk-tähti Tia-Maria Sokka joutui rannalla inhottavaan tilanteeseen – vastaa napakasti tylyyn kommenttiin – Uutisalue

Twerk-tähti Tia-Maria Sokka joutui rannalla inhottavaan tilanteeseen – vastaa napakasti tylyyn kommenttiin

Twerkkaajana ja sometähtenä tunnettu Tinze, oikealta nimeltään Tia-Maria Sokka, avautui Instagram-tilillään ikävästä välikohtauksesta, joka sattui hänen matkustaessaan aurinkoisessa Roomassa.

Tuoreessa Instagram-päivityksessään Tinze kertoo, kuinka hän oli ollut ottamassa kuvia rannalla. Tilanne oli saanut inhottavan käänteen, kun ohikulkija oli alkanut laukoa hänelle tökeröitä kommentteja.

– Meillä oli pienet kuvaukset meneillään ja tunsin oloni tosi hyväksi. Sitten ohitsemme käveli tyyppi, joka sanoi, että ”tuo tyttö on liian lihava”.

Tanssitähti kertoo kuvatekstissään, miten ohikulkijan kommentti oli saanut hänet pohtimaan vallitsevia kauneusihanteita ja ilmapiiriä.

– Todellisuudessa ei ole mahdollista olla ”liian lihava” tai ”liian laiha” tai liian paljon sitä tai tätä. Olemme kaikki kauniita omalla uniikilla tavallamme. Ja aion todellakin rakastaa kehoani ja sen jokaista kurvia.

Tekstissään Tinze ottaa myös vakavammin kantaa saamaansa kommenttiin. Tähti nimittäin tilittää suorat sanat ihmisille, jotka tuomitsevat muita ulkonäön perusteella.

– Ja jos koskaan havahdut siihen, että tuomitset jotakuta ulkonäön perusteella. Ongelma ei ole siinä ihmisessä tai hänen ulkonäössään, vaan siinä, miten sinä näet itsesi.

Tinze on ennenkin ottanut somessa napakasti kantaa hänen kehoaan arvosteleviin kommentteihin. Aiemmin tänä vuonna hän julkaisi Instagramiin päivityksen, jossa vastasi Tiktokissa saamaansa kommenttiin siitä, että hänen tulisi syödä vähemmän. Tällöinkin hän vastasi ikävään kommenttiin painottamalla, miten hän rakastaa kehoaan juuri sellaisena kuin se on.

– Tällainen peppu ei kuitenkaan ylläpidä itseään, hän kuittasi julkaisussaan.

Source Link is.fi