Banner Before Header

Tyson Fury heitti somessa idean hurjasta raskaansarjan superottelusta – UFC-tähti on valmis ottelemaan vaikka puhelinkopissa

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury ehdotti Twitterissä todellista kamppailulajien välistä superottelua. Fury kysyi seuraajiltaan, haluaisivatko he nähdä britin nyrkkeilemässä vapaaotteluorganisaatio UFC:n raskaansarjan mestaria Francis Ngannoua vastaan.

Fury, 33, käytti Ngannousta nimitystä ”peto” ja pohti, että ottelu voitaisiin käydä nyrkkeilysäännöillä mutta UFC:n hanskoilla.

Ngannou, 35, innostui heti.

– Voin tulla sen verran vastaan, että mitä jos mennään vapaaottelusäännöillä ja nyrkkeilyhanskoilla? Ngannou twiittasi.

Fury jatkoi twiittiketjua.

– Sinä olet halunnut tulla minun maailmaani ja haastanut minut sekä Deontay Wilderin nyrkkeilymatsiin. Voin taata, että sinut tyrmättäisiin. Saisit myös kovimman palkkiosi! Joten mieti sitä, Fury kommentoi.

Ngannou ei jäänyt sanattomaksi.

– Hoidan ensin työni tammikuun 22. päivä. Sitten ottelen sinua vastaan millä tahansa säännöillä. Kehässä, häkissä tai puhelinkopissa, Ngannou lupasi.

Ngaonnou ottelee UFC:n raskaansarjan väliaikaista mestaria Cyril Ganea vastaan 22. tammikuuta ottelussa, jossa varsinainen ja väliaikainen mestaruusvyö yhdistetään. Kamerunilaisella supertähdellä ja UFC:llä on ollut viime aikoina vaikeuksia löytää yhteistä säveltä.

Ngannoun sopimus UFC:n kanssa on loppumassa. Hän haluaisi uuteen sopimukseensa pykälän, jonka avulla hän saisi myös nyrkkeillä ammattilaisotteluita. UFC pomo Dana White ei ole suostunut antamaan ottelijoilleen minkäänlaisia vapauksia, jos heidän nimensä ei ole Conor McGregor.

Ngannou kertoi TMZ:lle muutama päivä sitten, että hän haluaisi haastaa nyrkkeilyn raskaansarjan parhaat: esimerkiksi Furyn ja Wilderin.

– Laji on eri, mutta lopulta sekä nyrkkeilyssä että vapaaottelussa on kyse lyömisestä. Jos saan omat lyöntini perille, voin vahingoittaa myös parhaita nyrkkeilijöitä, Ngannou sanoi.

Source Link is.fi