Banner Before Header

UFC-ottelija iski sairaanhoitajaa kasvoihin

Vapaaottelija Paulo Borrachinha ajautui kahnaukseen koronarokoteklinikalla ostoskeskuksessa Brasiliassa.

Borrachinha meni Contagemin kaupungissa sijainneen ostoskeskuksen klinikalle tarkoituksenaan ottaa koronarokote. Tai näin hän ainakin kertoi sairaanhoitajille paikan päällä.

Uutismedia Globon mukaan Borrachinha täytti vaaditut tiedot, mutta kieltäytyi sen jälkeen rokotteesta.

– Hän ei hyväksynyt rokotetta ja vaati saada koronapassin itselleen. Sitä ei hyväksytty. Ja sillä hetkellä hoitaja sai kyynärpäästä, turvahenkilö kertoi Globolle.

Borrachinha väitti saaneensa jo rokotteen, mutta hänen ei annettu lähteä rokotepassin kanssa. Borrachinha otti kortin väkisin, ja tällöin hoitaja tarttui ottelijaa käsivarresta. Hoitaja sai iskun sen seurauksena.

Sairaanhoitaja ei tarvinnut hoitoa iskun jälkeen. Hän kertoi Globolle selvinneensä turvonneella huulella. Rokotepaikalla ei ollut turvakameraa.

Paikallinen poliisi korjasi ottelijan talteen ja kuuli tätä. Sairaanhoitaja kertoi haluavansa nostaa syytteet ottelijaa vastaan. Tapauksen käsittely jatkuu lähiaikoina.

Borrachinha on otellut urallaan myös UFC:ssä. Parhaimmillaan hän ylsi keskisarjan mestaruusotteluun Israel Adysanyaa vastaan syyskuussa 2020, mutta hävisi. Hän hävisi myös sitä seuranneen kamppailunsa vuotta myöhemmin Marvin Vettorille, eikä ole kamppaillut UFC:ssä sen jälkeen.

Source Link is.fi