Banner Before Header

UFC-tähdeltä hurja paljastus – nousi mestariksi, vaikka näkee kehässä vastustajan kolmena

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n brasilialaistähti Charles Oliveira on paljastanut, kuinka huono hänen näkönsä todellisuudessa onkaan.

UFC:n kevytsarjan mestari Oliveira, 32, tunnetaan silmälaseistaan, joita hän käyttää aina kehän ulkopuolella. Hän ei kuitenkaan ymmärrettävästi ottele lasit päässään, eikä edes piilolinsseissä.

Oliveiran likinäköisyys on ollut tiedossa, mutta Brazilian MMA Legends -podcastissa hän on nyt kertonut, kuinka se vaikuttaa häneen kehässä.

– Minä näen (vastustajan) kolmena. Jos lyön keskimmäistä, kaikki on hyvin. Mietin vain, että pidä tämä sama tekniikka. Kolme tyyppiä on minulle juuri hyvä, Oliveira naureskeli haastattelussa DailyMailin mukaan.

Oliveiran mukaan huono näkö ei kuitenkaan ole ollut esteenä UFC-uralla.

– Kerron nyt totuuden: olen kaveri, jolla on paljon uskoa Jumalaan, eikä se ole mikään vitsi. Jos otan silmälasit pois, näen vain noin 50-prosenttisesti, mutta se ei ole koskaan pidätellyt minua otteluissa.

Charles Oliveira (vas.) puolusti joulukuussa onnistuneesti kevytsarjan titteliään. Vastassa oli Dustin Poirier.

Oliveira paljasti haastattelussa myös, että hän tykkää kävellä kehään silmälasit päässään näyttääkseen ”harmittomammalta” kuin mitä hän todellisuudessa on.

Kehässä silmälasittomuus vaikuttaa häneen vähemmin kuin sen ulkopuolella, sillä huononäköisenä otteleminen on hänelle normaalia.

– Kun otan silmälasit pois (kehässä), se on normaalia. Näen vastustajan toisella puolella. Mutta jos otan lasit päästä kadulla, olen sokea, hän kuvaili.

Kun ottelut on oteltu, Oliveira käyttää silmälaseja.

Oliveira on aiemmin kommentoinut likinäköisyyttään The Athleticin haastattelussa:

– Jos olen näin hyvä ilman täyttä näkökykyä, kuvitelkaapa, jos näkisin kunnolla, Oliveira tokaisi joulukuussa.

Oliveira puolusti joulukuussa onnistuneesti kevytsarjan titteliään Yhdysvaltojen Dustin Poirieria vastaan.

Source Link is.fi