Banner Before Header

UFC:ssä kyseenalainen tuomariratkaisu – ”tyrmätty” ottelija esitti ottelun jälkeen terävän kysymyksen

Las Vegasin lauantai-illan UFC 207 -ottelutapahtumassa nähtiin hämmentävä tilanne Aleksandr Volkovin ja Jairzinho Rozenstruikin välisessä raskaansarjan ottelussa.

Volkov voitti kamppailun teknisellä tyrmäyksellä avauserässä varhaisessa vaiheessa. Venäläisiskijä osui oikealla suoralla surinialaisen leukaperiin. Rozenstruik hoippui pari askelta taaksepäin ja jäi nojaamaan häkkiä vasten.

Volkov jatkoi lyömistä, mutta tuomari näki parhaaksi keskeyttää ottelun. Molemmat ottelijat näyttivät harmistuneilta ja epäuskoisilta. Erityisesti Rozenstruik.

Volkov kuitenkin uskoo, että ottelu olisi loppunut joka tapauksessa nopeasti.

– Tuomari päätti tämän kamppailun, mutta hän (Rozenstruik) oli huonossa tilanteessa ja sai muutaman kovan iskun. Olin valmis viemään hänet mattoon ja jatkamaan paineistusta, Volkov totesi itsevarmana.

Surinialainen otti kantaa tuomaripäätökseen Twitterissä.

– Olen vähän hämilläni siitä, miten ottelu meni ja pettynyt, että se keskeytettiin. Olin selvästi huonossa asemassa, mutta en ollut lähelläkään luovuttaa. Makasiko joku matossa silmät suljettuina? Sitä me kutsumme tyrmäykseksi, ottelija kyseenalaisti.

Lopuksi 34-vuotias Rozenstruik onnitteli vastustajaansa hienosta voitosta.

– Minulla ei ole vammoja, ja toivon, että pääsemme ottelemaan uudestaan pian, Rozenstruik päätti.

Volkov hävisi edellisen kamppailunsa Tom Aspinalille. Volkovin rekordi UFC:ssä on 35–10. Rozenstruikin vastaava rivi on nyt 12–4.

Source Link is.fi