Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dfbcb1d864064e82fd4771511899d461, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ukrainan mukaan länsi­maiden yhtenäisyys Venäjän uhka­vaatimusten edessä on vahvuus – Uutisalue

Ukrainan mukaan länsi­maiden yhtenäisyys Venäjän uhka­vaatimusten edessä on vahvuus

Länsimaiden yhtenäisyys Venäjän uhkavaatimusten edessä on niiden vahvuus, korostaa Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba. Kuleba on keskustellut Euroopan turvallisuustilanteesta yhdysvaltalaiskollegansa Antony Blinkenin kanssa puhelimitse.

–  Geneven keskustelut ovat osoittaneet, että voimamme piilee yhtenäisyydessä ja johdonmukaisuudessa Venäjän uhkavaatimusten edessä, Kuleba sanoi Ukrainan ulkoministeriön tiedotteen mukaan.

Kuleban mukaan Yhdysvallat pysyy edelleen Ukrainan tärkeimpänä turvallisuuspoliittisena kumppanina.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi ehdotti aikaisemmin tiistaina kansainvälistä huippukokousta Venäjän, Ukrainan, Ranskan ja Saksan kesken Ukrainan konfliktin lopettamiseksi.

Zelenskyin mukaan tarvittavat päätökset konfliktin päättämiseksi voidaan tehdä neljän maan huippukokouksessa.

Vuoropuhelu Venäjän ja lännen välillä jatkuu keskiviikkona Nato–Venäjä-neuvoston puitteissa, ja torstaina tilannetta puidaan Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (Etyj) kokouksessa.

Source Link is.fi