Banner Before Header

Urheilulehti: Heikki Kovalainen puhuu vihdoin suunsa puhtaaksi – F1-ura päättyi yhteen tylyyn tekstiviestiin

Heikki Kovalainen ei ole juuri mediassa paistatellut – ei F1-uransa aikana eikä sen jälkeen. Tämän viikon Urheilulehden kansijutussa Kovalainen tekee poikkeuksen ja puhuu suunsa puhtaaksi väheksytyn F1-uransa kohtalonhetkistä ja ratkaisevista siirroista. Kun ura kuninkuusluokassa katkesi yhteen tylyyn tekstiviestiin, uusi mieluinen suunta löytyi Japanista.

Maaliskuussa 2021 Lotta Kemppinen säväytti juoksemalla EM-halleissa 60 metrin hopeaa – mutta juuri muuta hänestä ei tiedetäkään. Rauhallinen luonnontieteiden opiskelija siirtyi seitsenottelusta pikajuoksuun vasta neljä vuotta sitten. Nyt Kemppinen aikoo selvittää, missä hänen rajansa juoksijana kulkevat.

Frisbeegolfia pidettiin pitkään alkoholinhuuruisena hauskanpitona, joka oli kaukana urheilusta. Nyt laji on kasvanut rahakkaaksi kilpaurheiluksi, jossa mitellään Suomessakin jo kuusinumeroisista palkintopoteista ja jossa parhaat pelaajat pääsevät samalle pakkatasolle kuin SM-liigan huippupelaajat.

New York Rangersin nuori joukkue on nyt montaa arvokasta pudotuspelikokemusta rikkaampi.

Keijo Koistinen tunnettiin huikeasta tekniikastaan sekä jalkapallossa että jääkiekossa. Hän voitti vuonna 1965 kiekkokultaa Porin Karhuissa ja oli seuraavana vuonna voittamassa jalkapallomestaruutta KuPSissa. Koistisen elämä päättyi kesällä 1968 traagiseen hukkumiseen Vehmersalmella.

Maailman väkirikkain maa Kiina jäi jälleen kerran rannalle miesten MM-kisoista. Miksi urheilun suurvalta ei menesty jalkapallossa?

Suomessa käytävässä keskustelussa jalkapallon vauhdista on unohdettu universaalin pelikulttuurin keskeisimpiä lainalaisuuksia. Mitä tempo oikeastaan tarkoittaakaan? Sitä pohti Mitri Pakkanen esseessään.

Veikkausliigan maaottelutauko on pidempi kuin koskaan ennen. Jos valmentaja on riittävän rehellinen, rohkea ja osaava, kolme viikkoa riittää hyvin joukkueen kurssin kääntämiseen.

Source Link is.fi