Banner Before Header

Urheilulehti: Jukka Jalonen on rakentanut kiekkodynastian – Suomen menestys perustuu kolmeen kultaiseen pilariin

Tuoreen Urheilulehden kansi on pyhitetty jääkiekon tuoreille maailmanmestareille: valmentaja Jukka Jaloselle ja Leijonille. Jalosen Leijonat mursi MM-kotikisojen demonit ja jyräsi maailmanmestariksi kolmen kantavan tukipilarin voimin. Nämä pilarit ovat pelaajat, pelitapa ja kulttuuri.

Cheerleadingissä on sattunut Yhdysvalloissa pahoja vammoja. Mikä on nuoren ja nopeasti kasvaneen lajin turvallisuustilanne Suomessa?

Entinen maajoukkuejalkapalloilija Petri Sulonen sairastui parantumattomasti, mutta ei menettänyt elämänhaluaan. Nyt hän kertoo tarinansa, johon kuuluu myös vihainen maailmanmestari.

Kouvolan Pallonlyöjät on noussut pesäpallomenestyjäksi edustusjoukkueesta junioreihin saakka. Perinneseura janoaa Superpesiksen mestaruutta 45 vuoden tauon jälkeen, mutta ei suostu ottamaan siitä painolastia. Täyttymykseen tähdätään talous edellä.

Toyotan rallikoulussa ei säästellä jenejä, kun kolmesta japanilaisesta yritetään koulia huippuja keskisuomalaisessa korvessa. Hankkeen voimahahmona häärii entinen huippukuski Mikko Hirvonen.

Kolmatta peräkkäistä Stanley Cupia jahtaava Tampa Bay Lightning on voittokone. Onko se jopa kaikkien aikojen kovin ryhmä NHL:ssä?

Kannattaako Suomen jalkapallosarjoista lähteä suureen mutta vaativaan futismaahan Italiaan ja sen kehitysjoukkueisiin? Niklas Pyyhtiä tietää asian kokemuksestaan Bolognassa.

Huuhkajat pelaa turbotahtisessa Kansojen liigassa neljä ottelua puolessatoista viikossa. Ne näyttävät A-maajoukkueen tämän hetken paikan Euroopan jalkapallokartalla.

Source Link is.fi