Banner Before Header

Urheilulehti: Varaus NHL:ään ei avaa aina porttia tähtiin – kolme suomalaista kertoo nyt miksi

NHL-varaus ei ole aina vapaalippu onneen ja huikeaan uraan. Petja Pietiläinen, Jyrki Mäki ja Mikko Markkanen ovat NHL-varauksia, jotka eivät tehneet elämäntyötään jääkiekon parissa, mutta joille laji antoi paljon. He kertovat tuoreessa Urheilulehdessä tarinansa, johon mahtuvat niin Igor Larionovilta saatu läksytys, tärkeä vaihto-oppilas- vuosi kuin postissa toimitettu NHL-sopimuskin.

Sportin konkarivalmentaja Risto Dufva innostui valmentamisesta uudelleen. Suomi-kiekon tilasta hän pysyy kuitenkin vaiti ja vaatii aiheelle kiihkotonta keskustelufoorumia.

Kansainväliset tutkijat käyttivät suomalaisen Marko Terviön talousteoriaa selvittäessään, miksi ”keskinkertaisuudet” saavat jalkapallossa huippupestejä ja potentiaalisemmat valmentajakyvyt eivät.

Seattle Kraken on ihastuttanut toistaiseksi lähinnä kaukalon ulkopuolella. Hyökkääjä Joonas Donskoi kertoo, missä NHL:n tulokasjoukkue menee.

Kartingmestari Nyck de Vriesista, 26, piti tulla menestyvä F1-kuski, mutta hän päätyi muihin luokkiin. Nyt hollantilainen kertoo näkemyksensä, miksi näin kävi.

Alppihiihtäjä Erika Pykäläinen tietää jo, että hän pystyy laskemaan samaa vauhtia maailman huippujen kanssa. Kun mieli pysyy sopivan tyhjänä oikeassa paikassa, lopputuloksena voi olla ihan mitä tahansa.

Vajaat 30 vuotta sitten pelaajalegenda Kevin Keegan otti Newcastlen komentoonsa ja nosti ”Viihdyttäjät” lopulta mestaruuden porteille Valioliigassa. Mitä seurassa tuolloin tapahtui ja miksi mestaruus jäi lopulta haaveeksi?

Source Link is.fi