Banner Before Header

Urheilutähti poistui kentältä ilman paitaa – sai välittömästi potkut: ”En ole koskaan nähnyt mitään sellaista”

Tampa Bay Buccaneers voitti sunnuntaina NFL:ssä New York Jetsin lukemin 28–24.

Ottelun lopputulos tai pelitapahtumat eivät kuitenkaan ole se, mikä on puhuttanut kaikkein eniten. Suurimpiin otsikoihin on noussut Buccaneersin laitahyökkääjän Antonio Brownin käytös – ja ilmeiset pikapotkut.

Brown, 33, jätti kentän kolmannella neljänneksellä omituisen performanssin jälkeen. Kentän reunalla ollut Brown alkoi yhtäkkiä ottaa vaatteitaan pois. Hän repi päältään pelipaitansa, sen jälkeen aluspaitansa ja hanskansa ja nakkasi ne yleisöön. Sitten hän asteli pois kentältä stadionin uumeniin.

Videon tapauksesta voit katsoa esimerkiksi täältä.

Voittoon päättyneen ottelun jälkeen Buccaneersin päävalmentaja Bruce Arians ilmoitti, ettei Brown ole enää osa joukkuetta.

– Hän ei ole enää Buc. Sen pituinen se. Puhutaan niistä pelaajista, jotka voittivat ottelun, Arians totesi ESPN:n mukaan.

Kun toimittajat yrittivät kysyä lisätietoa, Arians tokaisi, ettei halua puhua Brownista.

Myöhemmin hän kertoi Fox Sportille, että hän oli yrittänyt saada Brownin pelaamaan, mutta pelaaja oli kieltäytynyt kahdesti. Tämän jälkeen Arians oli käskenyt Brownia poistumaan.

– En ole koskaan nähnyt mitään sellaista kaikkien näiden vuosien aikana, Arians sanoi Fox Sportin toimittajalle Jay Glazerille.

Lähde kertoi ESPN:lle, ettei Brownia penkitetty, hän vain lopetti. Joukkuekaverit olivat yrittäneet rauhoitella Brownia tuloksetta ennen kuin tämä asteli kentältä pois. Tässä vaiheessa Buccaneers oli tappiolla 10–24.

Brown ei lentänyt vieraspelistä kotiin muun joukkueen kanssa.

Buccaneersin tähtipelinrakentaja Tom Brady kutsui tapausta ”vaikeaksi tilanteeksi”.

Source Link is.fi