Uskomaton välierätaistelu Ranskan avoimissa päättyi dramaattisesti nilkan pyörähdykseen – Nadal hakee sunnuntaina 14. mestaruuttaan

Ranskan avoimen tennisturnauksen ensimmäinen välieräottelu Rafael Nadalin ja Alexander Zverevin välillä oli todella kovaa ja sitkeää taistelua. Ottelua pelattiin yli kolme tuntia, mutta se päättyi silti pahasti ennenaikaisesti.

Kolmanneksi sijoitettu saksalainen Zverev pelasi vahvasti. Hän johti avauserää murrolla. Nadal nousi tasoihin ja erän ratkaisua haettiin katkaisupelistä. Zverevillä oli siinä neljä eräpalloa, mutta Nadal osoitti kuinka vaikea häntä on voittaa Roland Garrosin massakentillä. Espanjalainen nousi tiebreakin voittoon luvuin 10–8 ja vei puolitoista tuntia kestäneen avauserän 7–6.

Toisessa erässä nähtiin useita syötönmurtoja ja siinäkin päädyttiin lopulta katkaisupeliin. Ottelu kuitenkin päättyi dramaattisesti, kun Zverevin nikkka pyörähti ikävän näköisesti. Saksalainen vietiin pyörätuolilla pois kentältä. Hän palasi hetken kuluttua kainalosauvojen kanssa kättelemään Nadalin. Toinen erä oli siis vielä kesken, muta ottelua oli pelattu jo yli kolme tuntia.

Nadal tavoittelee sunnuntaina käsittämätöntä 14. mestaruuttaan Ranskan avoimissa. Hän kohtaa finaalissa norjalaisen Casper Ruudin tai kroatialaisen Marin Cilicin.